beauty wishlist

De first day outfit, nieuwe sieraadjes, nieuw kapseltje, nageltjes gedaan, wimper extensions en clear skin, dat is echt mijn wishlist.

Deze dingen wil ik voor dat school begint zodat ik met een frisse start begin: New year, New me. Vorig jaar zag ik er vrij wel elke dag uit als een zwerver en zat ik totaal niet lekker in me vel en was ik best onzeker! Dus ik wil er dit jaar iets anders van maken.

Ik heb dit jaar echt veel meegemaakt en liet veel mensen over me heen lopen. Ik ben zeker van mezelf geworden door wat er allemaal is gebeurd en nu boeit het me vrij weinig meer wat mensen van me vinden. S00o ik dacht dat ik dit jaar goed wil starten met een glowup dusss ik heb een wishlist gemaakt met wat ik gedaan wil hebben deze zomer zodat ik mijn eerste schooldag goed begin!

  • Ik was aan het denken wat zou ik kunnen doen waar ik me echt fijn bij voel en me nog net iets zekerder van mezelf laat voelen. Ik hou der van om me nagels te doen ik geniet er echt van en als ik ze dan ook eenmaal heb voel ik me dan altijd helemaal blij dus die moest er sowieso op.
  • Mijn wenkbrauwen die kosten altijd heel veel tijd in de ochtend want ik heb best grote wenkbrauwen dus ik moet ze altijd in vorm brengen. Dat kost best veel tijd in de ochtend dus ik bedacht laat ik een paar dagen van te voren naar een browsalon gaan (zo heet dat toch???) Maar goed dan zitten die goed voor dat ik naar school zit en het is ook gewoon heel mooi dus die mag ook wel op me lijstje!
  • Mijn haar: ik heb al heel lang bruin haar dus ik dacht maybe iets anders? Dus ik zat zo na te denken misschien highlights en toen ging ik kijken en toen ben ik gekomen op babylights en die vind ik echt mooi. Dus ik ga wat lichtere plukjes in me haar doen maar ik vind het wel spannend eigenlijk hahaha.

    beauty wishlist

  • Wimpers: als ik wimper extensions zelf doe kost dat altijd echt veel tijd want ik tril altijd te veel, dus dat kost wat tijd maar ik vind het wel echt heel mooi. Dus ik wil wimper extensions. Het scheelt ook veel tijd want elke dag mascara op doen vind ik zelf ook zo tijd verspilling. Dan schiet ik weer uit en uiteindelijk aan het eind van de dag hangen ze weer onder mijn ogen.
  • En natuurlijk me outfitje maar waar ga ik die vinden??? Mijn lievelings winkels zijn Zara en Stradivarius of Pull and Bear. Online Boohoo en Pretty Little Thing. Daar ga ik even een kijkje nemen of ik daar iets leuks ga vinden. En dan wil ik zoeken voor de perfecte mom jeans die niet te kort zit en strak zit bij me taille (en geloof me dat is echt een struggle bij vrijwel ieder figuur) en dan een met een bloesje of een leuk shirtje met blazer ligt aan het weer.
  • Sieraden vind ik zo leuk! Het maakt je outfit toch altijd net iets leuker vind ik. Op Myjewellery  en bij Brandfield vind ik altijd echt leuke sieraden dus dat is echt een aanrader! Maar goed leuke sieraadjes gaan ook op me wishlist!
  • Clear skin: ik had vorig jaar heel erg last van acne en ik was er heel onzeker over dus ik wil er verandering in brengen. Maar acne is niet iets waar je onzeker over hoeft te zijn!!! Iedereen heeft wel wat toch? Ik heb een skin care gevonden die heel goed bij mij werkt! Als je daar meer over wilt weten kan ik daar ook blog over maken.

Ik bedenk me ter plekken nog 1 ding die ik ook op me lijstje wil en dat zijn schoenen nieuwe frisse schoenen “mama misschien vroege verjaardagscadeau?” Hahah.

Veel succes voor als je eerste school dag begint

You got this!

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl