Heb jij ook wel eens zo een dag dat je gewoon niet weet wat je moet aantrekken naar school of als je gewoon met je vriendinnen gaat afspreken?

Nou ik heb dat ook maar vrijwel elke dag!!!

Echt drama met mij in de ochtend hoor ik weet nooit wat ik aan moet trekken of wat ik leuk vind. Nederland helpt daar trouwens ook niet mee: ene uur is het warm andere uur is het weer koud dus het is ook nooit goed wat je aantrekt.

Ik wil echt graag mijn  kast opfrissen en nieuwe leuke items halen maar als ik dan online kijk dan kies ik toch weer voor de standaard dingetjes die ik al in de kast heb liggen herkenbaar of ben ik de enige hahah?

Ik shop eigenlijk altijd bij dezelfde winkels en daardoor haal ik ook steeds een beetje de zelfde dingetjes.

Ik ben online gaan kijken en op insta voor nieuwe sites en ik heb der een paar gevonden die mijn kast weer helemaal leuk gaan maken! (hoop ik)

Gen z

Maar hoe vond ik die sites?

Nou ik begon met kijken waar wil ik verandering in brengen (nou ja eigenlijk bijna alles). Ik heb veel grijs en zwarte kleding dus kleurtjes zijn wel leuk. Ik heb ook heel veel Hoodies en coltruien dus kijken naar iets anders! Dat is eigenlijk het enige wat ik heb gedaan: kijken naar wat ik veel heb en waar ik verandering in wil maken.

Toen kwam ik op deze sites:

Op de foto’s zie je wat kleding die ik heb besteld bij Femme Luxe. Echt super voordelig en leuk shoppen!

Hoe chill zijn deze donkerbruine joggers?
Blauw is de kleur van de lente! Deze lichtblauwe blazer kan op een paar joggers maar ook een leuke jeans.
Ik woon echt in dit roze lange vest!
Iedereen moet minstens 1 trainingspak in zijn kast hebben. Hoeveel heb jij er?

Meet Me There is echt een leuke site als je je saaie kleding stukken wilt veranderen. Dus als je zoekt voor een nieuwe garderobe  zou ik zeker even kijken!
Ook vond ik BYAM fashion :daar hebben ze ook echt leuke dingetjes tussen zitten naar mijn mening!

Nu dat ik mijn kast flink heb opgefrist hoop ik dat het nu wat minder drama word in de ochtend !!

 

 

 

 

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl