Fashion

Waar shop jij je ondergoed?

Ondergoed shoppen vind ik dus echt lastig. De kleine maten zijn vaak super kinderachtig, en de grote maten staan leuker bij oma dan bij mij. Zo dacht ik dat de Hunkemöller ook voor een wat ouder publiek was, maar daar heb ik mij dus heel erg in vergist! Yes!

Het belang van goed ondergoed

En daarmee bedoel ik eigenlijk als eerste de BH. Voor het sporten wil ik altijd een goede sport BH. Ik houd er niet van om te rennen en alles beweegt mee. Ook slecht voor je rug trouwens. Net als dus je dagelijkse BH. Ik had het er laatst met een vriendin over en die heeft een heel klein maatje. Zij is vrijwel altijd aangewezen op de kinder lijn van de HEMA of de Zeeman, en die zijn toch echt meer voor mijn kleine zusje dan als je 16 bent snap je?

Ik ben zelf best wel dun, maar heb wel een D cup. Dus de keuze is vrij gelimiteerd. Het zit te strak, te groot of is gewoon saai.

Ondergoed

P.O.P by Hunkemöller

De P.O.P collectie van de Hunkemöller is mijn favoriete nieuwe ondergoed. Het staat voor Power of Positivity  en is speciaal ontworpen voor Gen Z. Voor ons dus! Het is cute zonder kinderachtig te zijn, en sexy zonder meteen een Only Fans account te kunnen openen. Waar ik echt fan ben van de niet-voorgevormde BH met een kantje, draagt mijn vriendin nu de bralette met net een doorschijnend stukje aan de onderkant. Zo super cute! Je hebt de Brasilian string (iets grotere achterkant waar je billen opeens heel rond in lijken, zelfs die mini pannenkoeken billen van vele van ons) en de gewone string die passen bij de verschillende BH’s.

De body cutie ben ik ook zo weg van. Dit is een mooie zachte body met string die ideaal is onder een bloesje. Geen rollen zo of iets die uitsteken, en mocht het bloesje iets doorschijnend zijn, dan loop je ook niet zo in je BH. Een extra shout out naar het fluffy joggingpak waar je zo in kunt wonen. Zacht en fluffy, en je bent meteen mega knuffelbaar.

Waar koop jij je ondergoed? Laat het mij weten in de comments en wie weet ga ik daar eens shoppen!

Liefs,

Sam.

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *