Trends in skincare
Beauty

De nieuwste trends in skin care (Kylie Skin!)

Door goed je huid te verzorgen voel jij je niet alleen goed van binnen, maar ook van buiten. Een goede skin care zorgt er namelijk voor dat jij straalt.

De basis voor een goede skin care is dat je goede producten gebruikt. Koop daarom niet zomaar iets, maar ga eerst op onderzoek om de juiste skin care voor jou te vinden. Hier lees jij de nieuwste trends in skin care om je te inspireren tijdens je zoektocht naar de juiste skin care voor jou.

 

Kylie skin


Dit nieuwe merk is opgericht door de bekende Kylie Jenner, zus van Kim Kardashian. Haar missie voor dit merk is om haar persoonlijke huidverzorgingsroutine te delen met haar fans. Het merk bestaat uit een effectieve, zachte en veilige productlijn. Een groot voordeel van dit merk is dat het geschikt is voor mannen en vrouwen van alle leeftijd. De lijn bestaat uit producten voor je gezicht en voor je lichaam. Doordat het vrij is van verschillende allergenen zoals gluten, kokosnoot en soja en het veganistisch is kan het product bijna door iedereen worden gebruikt. Het bevat ook geen producten die schadelijk voor je huid kunnen zijn op lange termijn, zoals parabenen. Producten die je kunt kopen zijn onder andere face wash, peeling, moisturizer, eye cream, vitamine C serum en toner. Door deze producten samen te gebruiken volg je een uitgebreide skin routine, die je huid intensief voedt.

Kylie skin

Gezichtsmassages


Gezichtsmassages zijn de afgelopen tijd steeds populairder geworden. Hiervoor worden steeds uitgebreidere apparaten voor gemaakt. Het uitvoeren van een gezichtsmassage kan verschillende voordelen hebben. Het kan onder andere je slaap verbeteren, helpen bij slechte lymfecirculatie en de lymfestroom verbeteren.

De nieuwste gezichtsmassageapparaten hebben ook een timer, waardoor jij niet hoeft te denken aan de tijd en volledig kunt genieten van de massage.

Bescherming tegen blauw licht


Naast de vele gezichtscrèmes met een SPF zijn er ook steeds meer producten die beschermen tegen blauw licht. We worden blootgesteld aan blauw licht door de zon en digitale apparaten. Wetenschappelijk onderzoek naar de negatieve effecten van blauw licht op onze huid is nog bezig. Echter zijn er aanwijzingen dat het kan bijdragen aan huidveroudering net zoals zonlicht. Deze crèmes worden een ‘broad spectrum’-crème genoemd. Naast het gebruiken van deze crème is het ook belangrijk om de duur dat je achter digitale apparaten zit te verminderen. Naast de mogelijke effecten voor je huid is het ook niet goed voor je ogen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van het merk Kylie skin?
Bestel dan Kylie skin bij Douglas. Hier vindt je een groot aanbod van de verschillende producten. Je krijgt het al binnen 24 uur thuisbezorgd.

 

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *