Bij Xenia kwam mijn moeder een leuk blog tegen die ik wel in zou kunnen vullen. Gewoon omdat zij daar ook best wel nieuwsgierig naar is.  Ik heb wat vragen aangepast, want ik ben zo enthousiast over The Ritual of Holi! Wat dat is vertel ik je hieronder..

22 vragen om samen terug te blikken

Naam:           Keira                        Leeftijd:          11                      Groep: 8

 1. Wat was je leukste vak?

  Mijn lievelingsvak was geschiedenis omdat ik de tweede wereld oorlog heel interessant vind. Over Anne Frank wilde ik alles weten. Nu weet ik daar ook echt alles van maar dan ook echt alles :]

 2. Waar was je heel goed op school?

  Ik was dus heel goed in geschiedenis maar ook in Engels en in begrijpend lezen. Dat komt ook omdat ik die vakken leuk vind.

 3. Welk vak mogen ze in de prullenbak gooien?

  Rekenen die mag van mij weg ook al kunnen we niet zonder rekenen leven hihi

 4. Doe je aan een sport?

  Jaa! Ik deed dansen hiphop popping en klasiek ballet en kickboxen en op kickboksen doe ik nog steeds want dat vind ik zo leuk. Ik ga ook nog wel eens mee naar de sportschool met mijn ouders en zusje.

 5. Hoe laat ging je naar bed

  Half 10 ja dat hier heb ik niet veel meer over te zeggen ahhaa

 6. Kon je goed opstaan?

  Neeehhh ik haat dat zoo erggg urrrgghhhh ik wou/wil dan nog lekker in mijn bed liggen en dan niet naar school

 7. Lees je graag?

  Nou ja niet echt maar soms moet het en als ik dan lees dan wil ik ook niet meer stoppen haha

 8. Wat is je favoriete boek?

  Emma, dat dit is mijn lievelingsboek omdat er een heel mooi verhaal achter zit. Het gaat over een slechte stiefvader. Ik heb een hele lieve, dus soms is het wel interessant een andere kant te lezen.

 9. Wat zou je graag willen leren in het nieuwe schooljaar?

  Biologie straks op de middelbare school, dat lijkt me echt een leuk vak hoor

 10. Hoeveel jongens/meisjes zaten er in de klas?

  In deze klas 9, in e oude klas weet ik niet meer, iets van 15.

 11. Waar speel je thuis graag mee?

  Sims4 op mijn laptop. Lekker huizen bouwen en inrichten. Ook op mijn telefoon natuurlijk; Tik Tok en Instagram

 12. Wat eet je het liefst tijdens het fruit eten?

  Druiven, watermeloen en ananas.

 13. Wat zat er meestal in jouw brooddoos?

  Een koekje en 1 broodje met filet americain of andere worst en een broodje spekuloos

 14. Wat vind je het leukste aan jezelf?

  Ik vind het leuk dat als ik iets echt heel graag wil, het mij dan meestal ook wel lukt

 15. Wat wil je worden later?

  Interieur designer inrichter decorator. Huizen inrichten, mensen helpen shoppen, dat soort dingen. Of misschien wel interieur voor de Sims ontwerpen.

 16. Wat is het leukste dat je afgelopen schooljaar hebt gedaan?

  Ons schoolreisje naar Toverland! Wow wat een achtbanen!

 17. Heb je een tip voor jouw meester/ juf?

  Wees aardig en luister ook eens naar de leerlingen wat die te zeggen hebben

 18. Wat was je favoriete schooldag?

  Vrijdag want dat is de laatste dag

 19. Waar kijk je graag naar op de televisie?

  Riverdale, hier ga ik niet over vertellen dat mag je zelf uit zoeken op Netflix

 20. Wat heb je gedaan in de vakantie?

  Ik ben op zomerkamp geweest, bij vriendinnen gelogeerd, veel gezwommen en naar verschillende pretparken geweest. Ik heb ook heerlijke nieuwe producten getest!

 21. Wat zijn jouw doelen voor dit schooljaar

  De schooldoelen halen zodat ik naar de middelbare school van mijn keuze kan. Rekenen moet dus nog iets omhoog!

 22. Mijn favoriete producten deze zomer

  Ik mocht dus The Ritual of Holi proberen.

Het schuimt en bruist en geeft douchen een heel nieuwe dimensie. De nieuwe collectie van Rituals, The Ritual of Holi, is speciaal ontwikkeld voor tieners. Deze collectie is geïnspireerd op een eeuwenoude Indiase traditie die de komst van een nieuw, kleurrijk seizoen viert. The Ritual of Holi bestaat uit bad- en beautyproducten die je wereld een regenboog aan kleur en liefde geven.De producten bevatten een combinatie van witte lelie en perzikbloesem of flamingobloem en roze grapefruit; sprankelende ingrediënten die de huid een heerlijke, zoete geur geven.

Dit was zo lekker! Ik ben dol op slijm en squishies en alles wat daar tussen in zit. Hier zat een soort van bodylotion bij die dan knetterde en heel koel aanvoelt als je hem op je hand spuit. Dat knetteren blijft ook tijdens het smeren. Zo leuk! Dan de douchefoam kwam er uit als een bloem en ruikt goddelijk onder de douche. De jelly heb ik aan mijn zusje gegeven want die moest erin blijven knijpen. DIe is daar lekker mee in bad gegaan want het werd echt een beetje slijmerig.
Scrubben moet ik echt vaker doen, helemaal zo na de zomer is zelfs mijn huid niet zo zacht meer. Maar met de scrub voelde ik weer als mijzelf. De bruisbal heb ik door de midden gesneden zodat mijn zusje hem ook kon proberen. Als er iemand dol is op bruisballen dan is zij dat wel. Zij kan echt een uur in bad zitten met haar kokosolie en bruisballen en 100 Barbies. Deze lijn is speciaal voor tieners en ik ben dus helemaal fan!

Hoe was jouw schooljaar? En wat zijn jouw favoriete producten?

#ritualofholi #teenagers #rituals