Wanneer je op kamers gaat wonen, wil je natuurlijk de studentenkamer gezellig maken. Het is vaak een kleine ruimte waar je veel bent, dit moet dus prettig aanvoelen! Wij delen in dit blog een aantal tips met je, hoe je een kleine studentenkamer gezellig maken kunt.

Foto’s op canvas

Om meer sfeer te geven aan je kamer, zijn foto’s onmisbaar! Je kunt denken aan kleine fotolijstjes, maar wat dacht je van een foto op canvas ? Hiermee vul je een muur op en dit zorgt gelijk voor meer gezelligheid in je kamer! Kies bijvoorbeeld een leuke foto met vrienden, een vakantiefoto of een foto met een leuke herinnering. Daar word je toch helemaal blij van! Een foto op canvas laten bedrukken gaat gemakkelijk online, bijvoorbeeld bij BesteCanvas.nl

Een fijn zitplekje

Mocht je toch wat ruimte over hebben naast je bed en bureau, dan is een fijne zitplek zeker aan te raden. Hier kun je lekker lezen en leren, maar ook gezellig wat drinken met een vriendin. Koop leuke kussens, een klein bankje als dit past en een fijn dekentje. Hier kun je heerlijk zitten en zo hoef je niet altijd in bed te ploffen! Niet veel budget? Kijk dan eens in een kringloopwinkel of kijk op Markplaats bij gratis af te halen spullen. Het hoeft echt niet veel te kosten!

Sfeermakers 

Om een kamer meer gezelligheid te geven, is het aan te raden om een aantal sfeermakers toe te voegen in je kamer. Denk aan lampen met warm licht, mooie kandelaars en theelichtjes. Wanneer het buiten donker is, is het binnen bij jou nog steeds gezellig door de lampjes en kaarsjes! Ook hiervoor kun je lekker rondsnuffelen in de kringloopwinkel of bij een goedkope winkel zoals Action. Ook met een klein budget is er genoeg leuks te vinden! 

Kortingscode FABLIFEOFTEEN91

Met de  code FABLIFEOFTEEN91 kun je tot maar liefst %91 korting krijgen op  BesteCanvas.nl  

 

Hoe maak jij jouw kamer gezellig?

 

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl