Wil jij er eens tussenuit met vriendinnen of vrienden in Nederland? Overweeg dan eens een stedentrip naar Maarssen. Deze stad vlakbij Utrecht heeft genoeg te bieden qua activiteiten. Het is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht ben je er zo.

Hotels in Maarssen

Qua hotels heb je volop keuze in de omgeving van Maarssen. Je kunt een hotel boeken in Maarssen of dichtbij in de stad Utrecht of Breukelen. Via Tripadvisor kan je makkelijk de beoordelingen van de hotels lezen. Zo voorkom je dat je in een horrorhotel terecht komt. Als je een bezoek wilt brengen aan de Maarsseveense plassen zijn er ook diverse hotels een paar km van dit mooie meer.

Maarsseveense plassen


Als je sportief bent is een bezoek aan de Maarsseveense plassen echt iets voor jou. Naast het relaxen op het strandbed kan je hier diverse activiteiten ondernemen. Je kunt hier activiteiten doen zoals paardrijden, skeeleren, survivallen enkanoën. Als niet iedereen van je gezelschap sportief is kunnen de onsportieve mensen relaxen op het strandbed.

Maarssen

Winkelen in Maarssen


In het BISON Shopping Center in Maarssen zijn er maar liefst 70 winkels met ruime openingstijden.  Je vindt hier winkels zoals de Jack&Jones, juwelier Lucardi, Vero Moda en Shoeby. Voor eits lekkers kan je onder andere terecht bij de Jamin enkaas en noten bij de Alexanderhoeve. Heb je iets te vieren? Geniet dan van een lekker stukje taart bij de Multivlaai. Als je nog meer winkels wilt bezoeken ben je met het openbaar vervoer snel in Utrecht. Hier kan je naast winkelen in de winkelstraat ook het grote winkelcentrum Hoog Catharijne bezoeken.

 

High wine


Wijnen met de meiden!! Iets wat je echt eens moet doen is een High wine. Dit is een ideaal uitje als je weer eens met elkaar moet bijpraten.Dan kan je meteen uitrusten van het winkelen. Tijdens een high wine geniet je niet alleen van wijn maar ook van diverse hapjes.

Met 2 personen kan je een fles rode, witte of rosé wijn delen. Bij Le Brasseur in Maarssen kan je genieten van een high wine aan een mooi terras aan de Vecht. Je betaalt een vast bedrag voor de high wine. Dit scheelt weer met het splitten van de kosten.

Wil je geld besparen op je stedentrip? Kijk dan eens op voordeelwebsites zoals lastminute.com, groupon, Hotelspecials of booking.com. Hiermee kan je behoorlijk wat geld besparen op je hotelovernachting. Dan kan je dat geld weer uitgeven tijdens het shoppen.

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl