favoriete sneakers
Fashion

Mijn favoriete sneakers | wishlist sneakers

Sneakers! Iedereen weet wat sneakers zijn, toch?Ja vast wel, haha. Ik hou persoonlijk heel veel van gympen! Waar moeten mijn gympen aan voldoen? En welke zijn mijn favoriet? Je leest het hieronder!

Waar moeten mijn favoriete sneakers aan voldoen?

 

  1. Ze moeten lekker lopen
  2. Je moet er goed mee kunnen rennen
  3. Ze moeten ook wel in zijn hoor, hihihi.

Sneakers op mijn wishlist

1.FILA Disruptor LL  ( te koop bij JD Sports en op de site van  FILA zelf. ) De schoenen kosten bij JD Sports 115,00 euro en op de site van  FILA  was de prijs niet te vinden. Deze schoenen staan op mijn nummer 1 omdat ik er heel veel goede verhalen over heb gehoord. Bijvoorbeeld dat ze heel lekker lopen je kan er goed mee rennen je kan er mee sporten en je hebt iets anders dan de rest en ze zijn zoooo nicee. Toen ik ze voor het aller eerst zag, was ik er gelijk verliefd op! Omdat ze een hele dikke zool hebben en leuke figuurtjes er op en ik vind de kleur ook helemaal te gek! Want eerst wilde ik de witte maar nu wil ik de turkoois want die kleur vind ik ook heel mooi.

2. Als tweede heb ik de  Nike Air Max 97 OG,( te koop bij JD Sports) Deze schoenen kosten  170,00 euro en bij Nike zelf  kosten zij 140,00 ( de kinderversie). Deze staan op mijn tweede plaats omdat ik over deze ook hele goede verhalen heb gehoord. Bijvoorbeeld dat deze ook heel lekker lopen. Het is net of je op lucht loopt en deze hebben dikke strepen over de hele schoen heen. Daaronder staat klein het Nike logo. Die strepen zijn toch weer anders dan bij de Fila schoenen, ook weer apart maar ook weer heel leuk. Bovendien staat Nike er om  bekend dat je er goed mee kan rennen. Niet dat ik zo vaak ren, haha, maar dat maakt niet uit. Op deze schoenen zou ik dat graag doen! Bovendien zijn ze hartstikke mooi!

3. Als derde heb ik de Nike Air Max 95 gekozen, omdat deze ook weer heel lekker zitten omdat deze ook weer op lucht lopen. Deze hebben geen dikke strepen maar hebben dikke en brede lijnen die in elkaar gaan net zo als vakken. Maar dan zijn het lijnen die van boven naar beneden gaan in elkaar snap je ? Ook kun je er  weer heel goed mee lopen en rennen. Ze zijn ook nog eens super mooi. Ze kosten bijvoorbeeld bij JD Sports 170,00 euro en bij Nike zelf 160,00 euro.

Tip! Om de sites te vergelijken waar de sneakers het voordeligst zijn, gebruikte ik de sportshowroom!

Deze sneakers draag ik het meest

1. Adidas Superstars Original. Ik draag deze altijd omdat deze super lekker lopen en je kan er lekker op dansen.  Je trekt ze super makkelijk aan. Als je de veters gewoon vast laat zijn het net instappers. Ook staan ze natuurlijk overal leuk bij. Met een jurkje maar ook bij je shorts of skinny jeans.

2. Nike air max. Want iedereen heeft wel een paar Nike’s in de kast toch?

Ik hoop dat jullie dit een interessante blog vonden en je het leuk vond om te lezen? Zal ik vaker over mode schrijven?

doeiiiiiii

Mijn favoriete sneakers - de leukste sneakers voor tieners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *