Fashion

Met sieraden maak je een outfit helemaal af

Sieraden zijn iets wat je outfit altijd afmaakt. Zelfs als je een legging aan hebt en een hoodie, met een paar kettinkjes en leuke ronde oorbellen erbij is het al snel schattige outfit. In dit blog vindt je mijn tips!

Maar hoe weet ik nou welke sieraden leuk zijn bij welke outfit?

Wat ik meestal doe is gewoon iets bij elkaar pakken, maar bij iedere outfit is het wel anders natuurlijk. Ik bouw altijd mijn sieraden op. Ik heb mijn standaard sieraden die ik altijd om heb en me sieraden die ik meestal in me kamer laat.

Maar hoe weet ik wat leuk is? Oké je begint met je basis outfit natuurlijk. Ik zeg maar wat; je gaat uit dan wil je er sowieso leuk uit zien.. Maar een jurkje ofso? Het is wel koud nu hè daarvoor? Dus dan maar die broek met standaard body die ik zelf meestal draag. Dan begin je met een ketting altijd leuk en die kan je dan ook op bouwen met andere kettinkjes. Eentje met een diamantje de andere met niks tot je een paar kettinkjes heb die bij elkaar passen. Dat is puur gevoel; als jij denkt dat het leuk is dan is het leuk!

Armbandjes krijgen veel te weinig aandacht, maar is wel altijd iets moois aan. Je outfit ziet er toch iets leuker uit. Ik vind het altijd leuk ook veel armbandjes te doen maar ik hou ze wel altijd in de zelfde kleur. Wat ik super cute vindt zijn de bedelarmbandjes. Hoe leuk om zelf bedeltjes er bij te zoeken die helemaal bij je passen. Bij KAYA Sieraden heb je zo dus heel gepersonaliseerde sieraadjes. Je kunt zelfs het 1 en ander laten graveren met een naam, dat maakt het trouwens ook een heel mooi en lief cadeau! Ik vind zo een zussen armband ook leuk. Dan heb je dezelfde als je zus, of je bestie! Ze zijn daar absoluut niet duur maar je hebt een mooie kwaliteit, dus ook op ons budget kun je een keer wat leuks cadeau doen.

Zonder oorbellen vind ik het altijd een beetje kalig, beetje naakt ofso. Dus oorbellen maken het altijd af voor mij, echt een feestje om wat uit te zoeken.  ronde oorbellen vind ik wel mooi niet te groot niet te klein en dan in me 2e gaatje een wat kleiner ringetje of een diamantje subtiel maar heel leuk. Ringen het is een feestje dus goed mee uitkijken 1 klein ringetje is subtiel maar wel schattig met wat je al hebt dus je hebt al je kettinkjes en je armbandjes je moet die 2 wel goed laten balanceren met elkaar hè anders is het weer iets teveel van het goeie daarna de oorbellen en het ringetje en dan heb je al snel een super leuke outfit.

Ga je voor zilver of goud?

Ik vond het zelf ook moeilijk maar de volgende tip heeft mij wel echt goed geholpen.
Ik heb een warme ondertoon dus daar past goud beter bij, en als je een koele ondertoon hebt pas zilver daar meestal beter bij. Ik zeg meestal want het kan altijd anders natuurlijk. Als deze tip niet lukt heb ik altijd nog een plan b voor je. Als je thuis een paar sieraatjes hebt in beide kleuren, doe je de ene kleur aan 1 kant en de andere kleur aan de andere kant. Aan welke kant voel je je meer jezelf? Vind je jezelf mooier? Dat is dan jouw kleur. Ik hoop dat dit een beetje gewerkt heeft?

Kusjes van mij en veel plezier!


  1. Mijn comfy kleding style: Back to the 90s
  2. Get your glow up voor de eerste schooldag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *