Gen-Z

Een duurzaam en hygiënisch verwenmoment met Salt Of The Earth

Dagelijks komen onze handen in aanraking met honderden objecten, waarmee we vervolgens met onszelf en onze naasten fysiek in contact komen. De een staat er langer bij stil dan de ander, maar dat neemt bacteriën helaas nog niet bij je weg.

Een grondige, reinigende handwas is daarom van essentieel belang, vooral in deze tijd waarin we goed op onszelf en elkaar moeten letten.

100% natuurlijk met volumineuze schuim

Salt Of the Earth biedt de perfecte steun door middel van haar natuurlijke, schuimende handzeep, dat is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit houdt in dat de handzepen geen chemicaliën bevatten, maar juist natuurlijke, botanische extracten als glycerine en plantaardige ingrediënten, zoals propyleenglycol.

De verschillende handzepen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en geuren:
•Amber & Sandalwood;
•Melon & Cucumber;
•Lavender & Vanilla;
•Peony Blossom.

Bovendien staan milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten voor Salt Of The Earth hoog in het vaandel. Met die insteek zijn alle producten zowel veganistisch als dierproefvrij – Leaping Bunny keurmerk – geproduceerd. Daarmee is Salt Of The Earth goed voor je huid én de planeet.

Een handzeep voor ieder

De kleurrijke verpakking en beweeglijke opmaak zal jou niet snel ontgaan. Met de handzepen wordt het voor iedereen een stuk leuker om de handen met regelmaat te wassen. Daarnaast zijn de handzepen leuke eyecatchers in je schooltas of in je badkamer.

Handen wassen is een van de makkelijkste en misschien ook wel belangrijkste maatregel die je zelf kunt nemen als bescherming tegen enge virussen.

Dankzij de werkzame ingrediënten en volumineuze schuim, verlaten de ziektekiemen je handen en laat de handzeep een aangename geur achter. Naast het feit dat het een essentiële, hygiënische reiniging biedt, verwen je jezelf tegelijkertijd de hele dag door met kleine genietmomenten. Win-win situatie, right?!

Milieuvriendelijke navulling

Als laatste en zeker niet het minste, heeft Salt Of The Earth voor iedere geur een concentraat refill. Middels dit duurzame concept bespaar je jezelf een rit naar
de winkel én wordt op deze manier plastic hergebruikt. Zo draag je met Salt Of The Earth bij aan een groenere- en hygiënischere wereld.

 

Lees ook:

  1. Hoe bescherm jij jouw omgeving tegen corona?
  2. Wanneer mag ik weer naar buiten?
  3. De nieuwste trends in skin care (Kylie Skin!)

 

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *