Parfum dupes
Beauty

De lekkerste parfum dupes die je moet hebben!!

Ik hou zo van lekkere parfum! Maar helaas niet alles is betaalbaar met mijn bijbaantje. Dus ik ga voor de parfum dupes.

Anders ruiken dan iedereen, mensen die zich omdraaien omdat ze je geur niet kennen mensen die je complimenteren omdat je lekker ruikt, iemand die je geurtje niet uit ze hoofd krijgt dat wil je toch?

Black Opium

We kennen allemaal het geurtje black opium echt een basic geurtje de meeste herkennen het geurtje dus het is wel safe als keuze maar naar mijn mening veel te overhyped. Ik hou der zelf van om een geurtje te halen die niet iedereen heeft en een sterke geur heeft iets waar je aan wilt blijven ruiken en die niet de hele klas al heeft. De parfum dupe van Black Opium is Gardenia van de Zara.

Carolina Herrera Good Girl

Mijn favoriete geurtje waar veel naar gevraagd wordt is Carolina Herrera good girl suprème het geeft me echt een zelfverzekerde boost. Het geurtje blijft ook heel lang zitten. En je kan hem altijd op winter, zomer, herfst, lente, dag en avond. Ook als je naar een feestje gaat zou ik hem op doen als je een onvergetelijke avond wilt! Het is een gewaagd luchtje een brutalere geur dus als je die confidence hebt dan zou ik hem zeker aanraden. Alleen de prijs is wel een tegenvaller maar ik heb er de perfecte dupe voor voor maar 7 euro!!! En het is de LA RIVE Miss dream en hij is nu weer in stock bij de Douglas!

Tom Ford

Tom Ford staat bekend om zijn speciale luchtjes, mijn favoriete geurtje is black orchid van Tom Ford. Als je een kamer in loopt en je wilt dat iedereen omkijkt van who is she dan is dit het juiste geurtje. Het is een heel mysterieus geurtje, de truffel Gardenia en de chocola zijn de eerste dingen die ik ervan ruik en het blijft heel lang zitten op mijn huid. Tom ford staat helaas ook bekend om zijn prijzen de black orchid 100 ml is 163 euro maar het is het wel waard! Voor de mensen die hun centjes iets minder snel willen uitgeven aan een geurtje heb ik ook hier een goede dupe voor! De black Lily van Belle bouquet.

De parfum dupe van Montale

Montale intense café ruikt echt als een zoete droom gewoon. Iedere keer als ik hem op heb, heb ik complimentjes erover gekregen! Het is echt een heerlijk geurtje naar mijn mening en hij blijft echt lang zitten en je kan hem vrijwel overal naartoe aan! Ook een perfect kerst cadeautje want de feestdagen komen er ook weer aan het is echt een heel lekker luchtje.

Wil je niet de hele prijs eraan betalen -want is is nog al een prijzig geurtje- dan heb ik de perfecte dupe voor je. I ruik echt niet het verschil der van, het is de rose Gourmand van de Zara en hij kost maar 25 euro echt een aanrader!!!

Tip! De La Rive River of love van de Douglas is maar €9,99 en ruikt bijna precies als Angel van Thierry Mugler. Ideaal cadeautje voor je moeder bijvoorbeeld.

TIP!! De beste parfum dupes van de Action

Bij de Action staat er op het moment heel veel parfum. Het zijn heel (heel) goedkope parfum parfum dupes van dure merken. Ze zijn vaak snel uitverkocht, dus ik kan je niks beloven. Je kunt er parfum dupes vinden van Angel by Thierry Mugler, verschillende van Zadig & Voltare, Marc Jacobs, Daisy en meerdere. De verpakkingen willen nog wel eens veranderen, dus je zult echt even moeten ruiken stieken.

Wil je meer parfum dupes weten? Laat dan hieronder achter in de comments en ga ik op zoek!

Meer parfum dupes vindt je hier: Lekker ruiken op een studenten budget!

goedkope parfum dupes van dure merken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *