Het is weer zover! Het is mooi en de zomerkleding word uit de kast getrokken! Maar wat doe je eigenlijk aan?  Ik heb hier een aantal leuke kledingstukken die perfect zijn voor de zomer!

Kleurrijke jumpsuits!

De zomer staat in teken van kleur! Wees daarom niet bang en voeg wat kleur toe aan je kledingkast! Op deze foto draag ik een jumpsuit van de Pull and Bear en ik vind hem helemaal geweldig en het zit heerlijk. Je kunt een jumpsuit combineren met een paar sneakers maar Slippers of sandalen passen er ook helemaal bij!

De zonnebril die ik op heb is van de Hema & die op het tafeltje ligt is van de H&M

Spijkerrokje met een leuk topje!

Ik ben echt een grote fan van spijkerrokjes en je ziet ze bijna in elke kledingwinkel wel liggen! Op deze foto draag ik een spijkerrokje van de Sans Online. Spijker rokken zijn super stoer maar tegelijkertijd ook heel netjes. Het topje is van de Monki en is een mooie rode kleur.

Broekrokken in leuke printjes

Je ziet de broekrokjes steeds vaker en ik ben helemaal om! Je hebt de comfort van een korte broek maar het lijkt vanaf de voorkant op een rokje! Ik heb een met blokjes & een met streepjes maar ze zijn er in heel veel kleuren en printjes te vinden!

Het gestreepte broekrokje komt van Stradivarius en het geblokte broekrokje komt van de Bershka ,ik heb het gecombineerd met een crop top maar je kunt natuurlijk elke top erop doen die je wilt!

 

 

Shorts in alle soorten en maten

Shorts word het meest gedragen in de zomer en er zijn daardoor veel soorten, kleuren en vormen. Koop je liever een high waist broekje of ben je meer van de regulair waist? Je moet natuurlijk kiezen voor wat jij het mooist vind en het allerbelangrijkste wat het lekkerste zit!

Op de foto draag ik een high waist korte broek van h&m met scheuren erin. High waist kun je leuk combineren met cropped tops omdat je dan net niet teveel buik ziet, Tenzij je dat juist wilt dan kun je ook een regulair waist broekje kiezen.

 

 

x Aniek