Fashion

Mode trends zomer 2021!

Wat zijn de mode trends zomer 2021? En willen we het wel aan? Ik heb een paar items besteld en wat goede links om je de trends te laten zien. Ze zijn heerlijk draagbaar, passend bij een tijd dat we nog steeds niet zo heel veel kunnen doen,

Heel eerlijk volg ik zelf de mode trends niet altijd. Ik draag gewoon wat ik zelf leuk vind. Maar het is wel leuk om even te kijken wat er nu in is, en of het bij je past. Zo kun je weer een heel eigen stijl ontwikkelen. En dat is altijd leuk! Mode is ook een beetje wat je er zelf van maakt, een beetje van jou en een beetje van de designers maakt het een stijl.

Hieronder een paar trends voor dit jaar:

 

1./ Sandalen blijven in stijl. Je draagt ze met sokken (JA!) of juist wat netter en ga je voor de gevlochten sandalen. Het is echt het andere uiterste en dat maakt het wel leuk om mee af te wisselen.

2./ Tijd voor een klompendansje! Vogue is er fan van, dus moesten wij het ook maar proberen. Klompen! Nee, we gaan niet de wei in. Rustig maar. Ze heten klompen, maar het zijn meer een soort van grove instappers. Ze staan echt super bij hele wijde jeans of een andere wijde broek.

klompen 2021
Deze klompen zijn van de Zara! Ze zijn dus open van achteren.

3./ Die hele wijde broeken he, ze zitten niet alleen super lekker maar ze staan ook nog eens heel netjes. Je kan niet echt fout gaat. Met een strak shirtje, of juist een dikke coltrui. Je kunt ze met sandalen dragen, de klompen trend of juist sneakers en zelfs hakken kunnen eronder.

Glamour heeft een paar geweldige voorbeelden van wijde broeken!

Wijde broek trend 2021
Hoe vind je deze wijde broek?

4./ De t-shirt jurkjes zijn echt favoriet bij mij. Ik wil graag jurkjes dragen bij mooi weer, maar voel mij er net even wat ongemakkelijk in. De tshirt jurken zijn net lekker lange thirts en zitten super makkelijk. Je kunt ze ook gewoon met een wielrenbroekje dragen zonder dat het eruit ziet alsof je wat probeert te verbergen.

thirt jurk
Hoe leuk is deze tshirt dress met Guns&Roses (rockband van vroeger) opdruk?!

5./ Je hebt geluk, je mag je geliefde trainingspak ook deze zomer houden van de ultra fashionistas. Gewoon met je sneakers of sandalen. Hakken mag ook, al ben ik daar zelf niet zo een fan van.

trainingspak
Dit trainingspak zit toch zo zacht! Hij is ook nog eens super betaalbaar!

6./ Heb jij al een paar te pakken kunnen krijgen? De Nike Air Jordan 1 is zo mega populair! Alle A listers lopen ermee en iedereen die ze kan vinden. Mij is het nog niet gelukt, elke keer is mijn maat uitverkocht helaas. Het paar op de foto had mijn vriendin geleend voor de foto!

Wat vind jij van de mode trends van dit jaar?

 

Lees ook:

  1. 7 Mode trends onder tieners
  2. Waarom je bamboe in je kast moet hebben!
  3. Mijn favoriete sneakers | wishlist sneakers

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *