top 10 campings voor tieners!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om erop uit te gaan met vrienden. Een van mijn favoriete bezigheden is kamperen! De afgelopen jaren heb ik verschillende campings in Nederland bezocht en ik heb een aantal aanbevelingen voor jullie als je op zoek bent naar leuke campings voor tieners. 

Duinrell – Wassenaar

Duinrell is een van de bekendste campings voor tieners in Nederland. Het is gelegen in Wassenaar, in de buurt van Den Haag. De camping is vooral bekend vanwege het attractiepark dat erbij hoort. Als je van achtbanen en waterglijbanen houdt, dan is dit de perfecte camping voor jou! Daarnaast heeft Duinrell ook een groot zwembad en kun je er fietsen huren om de omgeving te verkennen. 

De Appeltern – Maasbommel

De Appeltern is een gezellige camping in Maasbommel, vlakbij de Maas. De camping ligt in een mooie omgeving en je kunt er veel activiteiten ondernemen, zoals kanoën, fietsen en wandelen. Er is ook een zwembad op de camping en een speeltuin voor de jongere kinderen. 

Camping Dishoek – Vlissingen

Camping Dishoek ligt in Vlissingen, direct aan het strand. Als je van zon, zee en strand houdt, dan is dit de perfecte camping voor jou! Je kunt er zwemmen in de zee, zonnen op het strand of een wandeling maken langs de kust. Daarnaast zijn er op de camping ook verschillende sportfaciliteiten, zoals een voetbalveld en een tafeltennistafel. 

De Paal – Bergeijk

De Paal is een leuke camping voor tieners in Bergeijk, in het zuiden van Nederland. Het is een camping met veel faciliteiten, zoals een zwembad, een recreatieruimte en een restaurant. Daarnaast organiseert de camping veel activiteiten voor jongeren, zoals een tienerdisco en een kampvuuravond. 

Camping De Kleine Wolf – Stegeren

Camping De Kleine Wolf ligt in Stegeren, in de buurt van Ommen. Het is een grote camping met veel faciliteiten, zoals een binnenzwembad, een speeltuin en een dierenweide. Daarnaast kun je er ook activiteiten ondernemen, zoals midgetgolfen, boogschieten en fietsen huren. 

Camping TerSpegelt – Eersel

Camping TerSpegelt is gelegen in Eersel, in de zuidelijke provincie Noord-Brabant. Deze camping is geweldig voor feestgangers, omdat het een levendige sfeer heeft met tal van evenementen en activiteiten. De camping heeft een eigen strandclub, waar je kunt genieten van drankjes, muziek en een feestelijke sfeer. Daarnaast is er een groot zwembad, een bioscoop en diverse sportfaciliteiten.

Recreatiepark De Leistert – Roggel

Recreatiepark De Leistert is gelegen in Roggel, in de provincie Limburg. Deze camping voor tieners is perfect voor jonge feestgangers, omdat het een levendig entertainmentprogramma heeft met evenementen, live muziek en optredens. Er is ook een groot zwembad, een strand en diverse sportfaciliteiten.

Mijn top 10 campings voor tieners

Camping Bakkum – Castricum

Camping Bakkum is gelegen in Castricum, in de provincie Noord-Holland. Deze camping is perfect voor jongeren die van het strand en een goed feest houden. De camping heeft een eigen strandclub met een ontspannen sfeer, live muziek en cocktails. Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten, zoals een volleybalveld en een skate ramp.

Camping Stortemelk – Vlieland

Camping Stortemelk is gelegen op het prachtige eiland Vlieland, in de Waddenzee. Deze camping voor tieners die willen feesten op een unieke locatie. De camping heeft een eigen strandbar met live muziek en een ontspannen sfeer. Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan en een voetbalveld.

Camping De Beerze Bulten – Beerze

Camping De Beerze Bulten is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Beerze Vallei, in de provincie Overijssel. Deze camping is perfect voor jongeren die van feesten houden en van de natuur willen genieten. De camping heeft een eigen nachtclub, waar je de hele nacht kunt dansen. Daarnaast is er een groot zwembad, een wellnesscentrum en diverse sportfaciliteiten.

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mijn aanbevelingen! Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke campings voor tieners in Nederland, maar deze behoren zeker tot mijn favorieten. Veel plezier met kamperen!

lees ook Het is bijna zomervakantie: dit kun je doen! of Mijn grote vakantie verslag | Frankrijk en meer!

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl