pubers

Jullie kennen het allemaal wel, je weet niet wat aan moet en je komt weer te laat voor je afspraak. Met deze tips hieronder kan ik je misschien een beetje helpen!

Ooh neee, ik heb niks om aan te trekken! Uhm deze grote trui met mijn zwarte spijkerbroek? Of zal ik gaan voor een croptop met een vestje van Object en een mom jeans? Ik weet het echt niet! Eindstand; je gaat voor de trui die over je stoel hing en een te grote Aaiko broek.

stijl pubers

It’s all about style

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl. De ene meer kleur, de andere beetje basic. Zo hebben we allemaal wel iets wat bij jou hoort. Bijvoorbeeld iedereen herkent mij aan mijn krullen en aan mijn kleding stijl (en een beetje mijn lengte haha). Je herkent mij aan mijn kleding en daarom is kleding ook zo belangrijk. Het is dat je niet naakt over straat gaat,  maar het verteld ook over wie jij bent.

Als je op school bent zie je verschillende groepjes en meestal kun je dat verschil zien door (je raad het al) de kleding.  Ik vind persoonlijk kleding met heel veel kleur niet leuk maar misschien jij wel en zo zie je dat iedereen anders is.

Wat nu het meest gedragen wordt door mij en mijn vriendinnen is een leren legging met een oversized shirtje en een ruitjes jasje. Of een spijkerbroek met een hoodie en een leren jasje. Bij de jongens gewoon een trainingspak maar het begint zomer te worden dus er gaat veel verandering in onze kleding komen.

We gaan croptops dragen, korte broekjes en een jurkje voor naar het strand. De high waist jeans en sandalen mogen ook deze zomer weer. Heel fijn zijn ook de broekpakjes. Lang en kort, super handig op de fiets ook. Met een jurkje is dat toch een beetje lastig met de wind en alles. Ik heb er een paar besteld, in zwart/wit, maar zelfs 1 in een kleur! Ik ben zelf echt fan van de korte wijde broekpakjes met lange uitlopende mouwen.

De croptops mogen alle stijlen zijn, zolang je maar zorgt dat je het niet met een mini rokje of korte shorts draagt. Dat maakt het een beetje goedkoop. Op het moment zijn de sportieve of juiste de wrap tops super populair.

Wat draag jij deze zomer?

puber stijl meisjes