Hi! Ik ben pas terug uit Frankrijk. Ik ben voor het eerst met de auto op vakantie want ik ben eigenlijk altijd met het vliegtuig. Het was ook nog is heel lang rijden dus ik dacht dat wordt nog wat haha. Gelukkig ging het meestal goed, alleen, hmm, kunnen jouw ouders ook zo zeuren?

12 uur lang in de auto… Hoe ging dat?

Eerst stapte ik de auto in met zo veel ideeën, maar ik dacht er niet aan dat ik dingen zou gaan missen en mijn vrienden en zo. Wij gingen rijden en toen pakte ik mijn telefoon en toen ging de tijd zo voor bij ik keek heel even van mijn telefoon af en toen waren we al in Duitsland. Toen pakte ik mijn tel weer en ja toen waren we in Luxemburg maar ik niet echt het besef hoe lang we in de auto waren. Omdat ik zo op mijn telefoon gericht was had ik niks in de gaten.

Dus people tip als je ook lang in de auto zit pak je telefoon of een boek.

Toen kwamen we eindelijk aan in Frankrijk moe en uitgeput dus we pakte onze koffers en toen inchecken en dan naar boven met de lift en we zaten op de hoogste verdieping. We hadden honger en er zat daar toevallig een restaurant en toen gingen we er dus eten en dat was echt sorry hoor maar dat was niet zo lekker. Ik had dus een salade de besteld en dat was dus 2 blaadjes sla en mayonaise haha en Miya had een soort kindermenu en dat was zeg maar kip met groente en toen hadden ze er  geen groente er bij gedaan hahaha.

Het eerste hotel

Wij hadden dus gegeten en toen kwamen we binnen en alles was daar rood kapot grappig. Er was een 2 persoons bed en daar boven stond een stapel bed en daar naast nog een bed. Ik sliep boven mijn ouders en miya lag er naast. Er was een gewone badkamer met een douche en een toilet. Toen we wakker werden toen gingen wij ons klaar maken en toen gingen rijden. Onder weg stoppen voor het ontbijt en toen gingen we weer rijden.

Eurocamp!

We kwamen aan op de camping ik was tot die dag nog nooit op een camping geweest. We hadden echt een best wel nice huisje. Er was iedere dag kinderdisco en dat vond miya helemaal geweldig. Iedere dag kon je verse croissantjes halen en het was nog warm en stokbrood en al die dingen en die haalde we elke dag. En ze hadden er echt zo lekker eten niet normaal.

Het zwembad

Er was een buiten zwembad en een binnen zwembad. Eerst vertel ik je over het binnen zwembad het was best wel groot en je zwom in een glazen/plastic koepel en je kon zien wat er buiten gebeurde. En dan natuurlijk van buiten naar binnen. Buiten waren er 5 glijbanen en een heel kinder paradijs voor de kleine kinderen in het water. n Voor het grote buiten bad want er waren 2 zwembaden 1 voor de kinderen en een voor de grote. In de grote was het thema watervallen natuur een beetje dat want je kon lopen over een brug en dan zag je de watervallen enzo. Dus ja dat was best wel leuk en nog 2 glijbanen voor het kleine bad en nog voor het grote bad 2 en heel veel stoelen en zo.

Uitstapjes!

Wij waren ook in Cannes en daar was het heel mooi en daar had ik ook een paar musical.y’s gemaakt en de mooie trap voor het filmfestival en dat rode ding daar op. Ik vind dat zelf wel heel interessant want ik wil regisseur woorden.

Ik was dus in Monaco geweest en dat was heel leuk en mooi en heel was van goud en van marmer heel mooi en van die dure auto’s. Op een terras gingen wij wat drinken daar was mijn Orangina gewoon €8.00! En Miya haar appelsap ook.

Daarna gingen we naar Italië en toen we daar op een strand zaten was het weer wel lekker alleen het water was koud omdat dat water van de Alpen waren. We konden de Alpen ook zien en dat was echt heel mooi en die huizen waren allemaal andere kleuren rozen blauw groen geel oranje en nog veel meer.

De reis terug

Daar zat ik weer op mijn telefoon maar ook op vakantie zat ik ook veel op mijn telefoon(misschien heeft mijn moeder best wel gelijk dat ik teveel op mijn telefoon zit? Hoeveel zit jij op je telefoon?) en toen moesten we weer heel lang rijden .

Het tweede hotel dat was echt een heel groot huis en we gingen in onze super grote tuin eten heel leker eten we kregen vers eten stokbrood en croissantjes en thee en cacaobroodjes of hoe dat dan ook mag heten.

Ben jij wel eens zo op de camping geweest? Hoe vind jij het?

doeiii.