Mijn comfy kleding style: Back to the 90's

Mijn comfy kleding style: Back to the 90’s

De jaren 90 zijn dit jaar weer helemaal terug! Een super comfy kleding stijl. Hoge losse broeken, een hoodie of een crop top en sneakers all the way. Lekker comfortabel, maar toch helemaal in stijl.

Mijn lievelings soort kleding is comfortabele kleding. Niet alleen omdat ik het lekker vind zitten, maar ook gewoon omdat ik het echt heel mooi vind. Bijvoorbeeld een grote hoodie met een broek vind ik echt mooi, of een groter blousje zodat het oversized zit. Comfi kleding kan je voor lekker thuis op de bank of je bed maar je kan het ook zo combineren dat je je comfi outfit er heel netjes uit ziet maar toch lekker zit.

Bijvoorbeeld een colbertje met een geplooide broek en een overhemd is heel netjes maar het zit niet strak dus je hebt nog wel dat comfi gevoel. Maar je hebt natuurlijk ook street wear en cybery2k of beetje 90s style en zo heb je veel meer. Het zit comfortabel maar het ziet er toch mooi uit. Ik bedoel natuurlijk niet je onensie (wat ook heel comfortabel zit).

Mensen denken snel als je zegt comfortabele kleding een lekkere grote trui en een joggingsbroek of een trainings pak maar dat is dus niet altijd het geval. Billie Eilish heeft vrijwel altijd comfi kleding aan en grote kleding en daar staat ze ook om bekent.  Ik hou van trainings pakken en Hoodies en sneakers. Bijvoorbeeld een Nike tech vest met een skinny jeans met Jordans vind ik echt leuk staan. Of nike tech pakken bij jongens vind ik ook heel mooi.

Ik draag ook het liefst sneakers, waarom? Omdat ik die het lekkerst vind zitten! Als het dan even kan wel Nikes!. De Jordans zijn favoriet, maar niet alleen bij mij want ze zijn altijd uitverkocht! De zwart witte Vans zijn tweede favoriet en draag ik vaak met een mom jeans en coltrui. 

Mijn inspiratie haal ik uit series als Stranger Things, Skins, of bijvoorbeeld van TikTok.

T-shirt is van Femme Luxe

 

Deze sneakers zijn Asics en het lila loungepak is van Femme Luxe
De zwart witte sneakers zijn Vans, het vest is van de Bristol
De rode haarband is van de Zeeman, de zwart witte sneakers met hoge zool van Zara en het zwarte loungewear pakje is van Femme Luxe

Mijn comfy kleding style: Back to the 90's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.