keira madau jasper
Testen

Mijn allereerste blog is een shoplog!

Dit is mijn allereerste blog voor lifeofkeira.nl. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, laat je een reactie achter in de comments?

 

Even voorstellen

Hoi, dit is mijn allereerste blog. Jullie kennen mij nog niet zo goed dus ik ga mij even voorstellen.

Ik ben Keira en ik woon in Ede. Ik ben 11 jaar oud (ik ben op 21 september jarig). Ik kom niet uit Nederland maar uit ibiza in Spanje. Ik ben op mijn 3de naar nederland gegaan omdat toen mijn ouders gingen scheiden. Mijn moeder en ik woonden met zijn tweetjes in Amsterdam en de Middenbeemster en dat was altijd erg gezellig. Toen leerden wij mijn -stief-vader kennen (die voor mij echt mijn vader is), en inmiddels wonen wij al 4 jaar samen. We hebben nu ook mijn zusje van bijna 4 en onze hond Stormy.

Ik zit in groep 7 en ik zit op ballet – al heb ik echt op wel 7 sporten gezeten…- . Ik heb adhd dat betekent dat ik iets drukker in mijn hoofd ben dan de rest en ik heb autisme al zie je het niet aan mij, mensen overschatten mij dus wel eens want ik klets me overal uit. Ik ben dol op zingen en dansen en lekker leuke dingen doen met mijn vriendinnen, of lekker Netflix kijken en dan het liefst Riverdale of Project Mc2.

Mijn blog lifeofkeira.nl!

De naam had ik al bijna een jaar in mijn hoofd. Van mijn moeder mocht ik pas bloggen als ik het meeste gewoon zelf kon doen, dus heb ik flink bij haar afgekeken en helpt ze mij met linkjes, spelfouten (volgens mij maakt ze die zelf ook?), en alles een beetje netjes neer te zetten. Zij is zelf blogger voor haar werk, dus die weet er alles van. Leuk ook om samen te doen! Van de juf moet ik meer lezen en schrijven, en zo doe ik alles tegelijk toch? Ik wil graag vlogs maken, en blogs over van alles wat ik leuk vind maar zeker wat vaker over de Sims4. Volgende week komt daar mijn eerste video van!

 

 

Shoplog!

 

Ik hou er ook van om te shoppen voor kleding online of in de stad. Ik mocht van Sans Online voor mijn eerste blog een outfit uitzoeken en dat is echt een hele leuke outfit geworden al zeg ik het zelf.

Ik  begin met het vest hij is grijs wit en zooooo fluffie en lekker zacht en omg zo fluffie aaaaa hihih maar goed..  Ook heb ik een leuke trui hij is zwart met witte letters #weekend, en hij is ook lekker zacht.  De zwarte skinny is nog niet zo skinny als ik, dus daar moet ik nog even mee wachten.  Verder had ik natuurlijk nog gekeken bij de geruite blouses, want die draag ik heel vaak, lekker over een legging bijvoorbeeld.

De muts is knalroze en er staat blogger op! Dat is super tof dus ja, hij is van de Cool Cat en ik kreeg hem voor mijn verjaardag. De schoenen komen van de Van Haren en ze zijn leger groen en beetje fluwelig zacht stofje.

Nu nog van die gave high school lockerkasten erbij thuis om alles in op te ruimen! 

 

Dit was mijn blog ik hoop dat je het leuk vond? Ik ga zeker meer blogs maken want ik vind dit bijna net zo leuk als Sims4!

xxx Keira doeiii

41 Comments on “Mijn allereerste blog is een shoplog!

  1. Wauw, wat ziet je blog er knap uit zeg! Ik denk dat mijn eerste blog-achtig iets rond mijn 12 moet geweest zijn. Het zag er helemaal nog niet zo goed uit zoals jouw blog hoor! (Kan ook te maken hebben met het feit dat het toen nog maar het begin van het internet was… Jeetje, dan ben ik dus al een oude doos zeg!) Ik vind je eerste blogbericht best geslaagd en ook leuk geschreven! Oja, en Riverdale is ook één van mijn favorieten op Netflix! Hopelijk komt er snel een nieuw seizoen uit!

  2. Wat super leuk dat jij op jouw leeftijd al zo enthousiast bent over je blog. In mijn tijd was er nog geen internet en moest ik het mijn dagboek en penvriendinnen doen, dus ben stiekem best jaloers 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *