loverboy boekverslag

De term “Loverboy” hoor ik steeds vaker. Maar wat het precies is of dat het ieder meisje kan overkomen wist ik niet. Dit boek maakt dan ook een diepe indruk.

Loverboy van Marian Hoefnagel

Loverboy gaat over het leven van een meisje.

Dit schrijft ze op haar school tablet. Haar ouders gaan scheiden en ze moet naar een andere school. Van haar vader krijgt zij een computer zodat ze kan blijven schrijven naar Naima -zo noemt ze haar digitale dagboek -. Naima is eigenlijk haar beste vriendin tegen wie ze alles verteld, alleen Naima kan niet terugschrijven. 

Ze verteld Naima dat ze heel erg gepest wordt op school. Na de scheiding gaat Susan met haar moeder in Utrecht wonen. Daar ontmoet zij “lieve” Hector online. Hector blijkt toch niet zo lief te zijn. Hij blijkt een loverboy te zijn. Één die in het begin heel lief doet. Uiteindelijk zorgt hij ervoor dat zij het doet met mensen die zij niet kent. Ook al vind zij het niet leuk. Hij krijgt er geld voor en zij stopt er niet mee want ze is bang voor hem. Ook al houd zij toch wel veel van hem. Dit is het gevaar van liefde en van het internet.

Mening over het boek Loverboy, een gevaarlijke liefde

Ik vind het een heel interessant boek. Loverboy is ook heel diep. Zo een boek waar je helemaal in gaat omdat het zo spannend is. Dat vind ik persoonlijk altijd een pluspuntje aan een boek. Loverboy is een boek die je zo in 1 keer uitleest, ook omdat het boek niet zo dik is dus dat is sneller uit te lezen.

Loverboy  is een tof boek echt een aanrader. Het boek is erg spannend, en past helemaal bij deze tijd. 

Heb jij nog aanraders van boeken om te lezen?

Loverboy - Marion Hoefnagel

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl