Op zoek naar een cadeautje voor een tiener of puber? Dit kan best lastig zijn, want het is goed mogelijk dat een cadeau in die leeftijdscategorieën niet altijd in de smaak valt. Als jij op zoek bent naar een cadeau voor een leeftijdsgenootje, kan dit dus best lastig zijn. Om jou wat inspiratie te geven, zetten wijhieronder wat leuke cadeautips op een rij.

 

Sieraden

Of je nu voor een jongen of meisje op zoek bent naar een leuk cadeau, je kunt altijd nadenken over sieraden. Sieraden worden als tiener of puber namelijk vaak gedragen, waardoor de kans groot is dat je hiermee goed zit. Voor jongens zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld een horloge of armband. Voor meisjes kun je vaak nog meer kanten op. Je kunt denken aan bijvoorbeeld oorbellen, een ketting, ring, horloge of armband.

 

Bij het zoeken naar een geschikt sieraad is het goed om rekening te houden met de kleur sieraden van de persoon in kwestie. Weet je toevallig dat deze persoon zilveren sieraden heeft? Kies dan ook dit keer voor een zilver sieraad, zodat het goed te matchen is. Wat tegenwoordig ook een grote trend is op het gebied van sieraden, is de earcuff. Dit is dan ook een sieraad waar je zeker over na kunt denken als je een cadeau zoekt voor een tiener of puber.

 

Games

Heeft de persoon in kwestie een gameconsole? Dan kan het leuk zijn om als cadeau een bepaalde game te geven. Er zijn veel games te koop, dus je hebt hier genoeg keuze.  Bijvoorbeeld als je games zoekt voor de Nintendo Switch, dan kun je alle kanten op. Misschien weet je toevallig of de persoon in kwestie een nieuwe game graag zou willen hebben. Dan zou je erover na kunnen denken om dit cadeau te doen. Aangezien deze games vaak best wat geld kosten, kun je dit ook samen met anderen geven.

 

Tijdschrift

Als je op zoek bent naar een kleinigheidje voor een tiener of puber, dan zou het ook een idee kunnen zijn om een tijdschrift te geven. Tijdschriften zijn er in talloze soorten, waardoor je hier veel keuze in hebt. Ga eens na waar de persoon in kwestie van houdt. Is deze persoon gek op mode, sport, auto’s of iets anders? Op basis hiervan kun je een geschikt tijdschrift uitzoeken.

 

Verzorgingsproducten

Voor zowel jongens als meisjes een geschikt cadeau: verzorgingsproducten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een deodorant, parfum, douchefris, after shave of make-up. Het aanbod aan verzorgingsproducten is natuurlijk enorm, waardoor je hier alle kanten mee op kunt. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een eigen pakketje samen te stellen, met een paar verzorgingsproducten erin. Kies voor een altijd-goed verzorgingsproduct, zodat de kans groot is dat je de persoon blij maakt.

 

Deze cadeautips zou je in gedachten kunnen houden als je een cadeau zoekt voor een tiener of puber. Uiteraard zijn er nog veel meer cadeaus waar je aan kunt denken, dit zijn slechts wat voorbeelden. Om het ideale cadeau uit te zoeken, is het goed om te kijken naar de wensen van de persoon in kwestie. Heeft deze persoon hobby’s of bepaalde interesses? Probeer hier dan op in te spelen. En als je het niet zeker weet qua cadeau, kun je het beste kiezen voor een altijd-goed cadeau.Waar je ook voor kiest, het gaat je vast lukken om een geschikt cadeautje te geven.

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl