lipscrub kruidvat

Hoi, vandaag gaan we het hebben over de lipbalm en lipscrub van de Kruidvat!  Er is een nieuwe lijn net in de winkel, speciaal voor jongeren, maar ook oude mensen vinden ze denk ik wel lekker?

Lipbalm en lipscrub

Ik heb een scrub en een lipbalm van de Kruidvat en ze zijn heel fijn. Ik heb van me zelf al hele droge lippen en met deze scrub en deze lipbalm zijn ze heel zacht en ze glimmen heel mooi. De lipscrub maakt ze heel zacht, en haalt de droge velletjes weg. De lipbalm maakt ze weer lekker vettig en geeft een mooie glans.  Maar de scrub die moet je niet elke dag gebruiken want dan worden de lippen een beetje ruw. Dus ongeveer 1  2 keer per week.

Er  zijn ook heel veel geuren kleuren ECHT SUPER LEUK! Ik heb zelf een honing scrub en een mango lipbalm.

De video

Samen met mijn vriendin Chloé hebben we ook een video gemaakt. Daar zij je ook welke geuren en kleuren zij probeert. De video is best wel grappig omdat wij helemaal nog niet goed samenwerken, en mama er niets uit geknipt heeft want zij dacht dat het al goed was. Dank je wel mam! Dat moet ik dus maar snel zelf leren net als bij musical.ly.

TIPS!

Nu komen de tips want het is nu heel koud buiten en daar krijg je hele droge lippen en huid van. Dus nu geef ik een paar tips dat het niet zo snel kan gebeuren. Okay

    • numero 1  smeer je lippen s’avonds en s’morgens goed in met lippenbalsem.
    • Numero 2 soms als je hele droge lippen hebt doe dan soms niet te vaak wat tandpasta op je tandenborstel en dan zachtjes op je lippen maar niet te hard want dan maak je het open en dat wil je niet. Doe het  maar een keer in de maand ofzo
    • numero 3 doe elke dag gezicht crème op want dan blijft je huid lekker zacht. Zorg wel dat je een goede gebruikt die goed bij je gezicht past anders krijg je pukkels. Ook moet je elke avond en ochtend je gezicht goed schoonmaken.
    • numero 4 doe soms lekker een peel of masker op of een ander soort masker, dan blijft je huid lekker fris.

Nou ik hoop dat jullie hebben genoten en dan zien jullie mij de volgende keer weer terug doeiii xxxxx