Beauty

Jurassic World Trend Edition: movie meets make-up

Jurassic World Dominion is de nieuwste film van Jurassic World. En hoe leuk dat er dus ook een hele make-up lijn van komt!! Juni is het in de winkel 🥳

Full disclosure; ik heb niks met Jurassic World. Maar mijn zusje kijkt de serie vrijwel elke dag en heeft ook de films al ontelbare keren gezien. Ik moest dus ook beloven dat ik met haar de nieuwste in de bioscoop ga zien. Ze ligt er nu gewoon al wakker van en streept de dagen af op de kalender.

Ze weet alle dinosauriërs uit haar hoofd en eigenlijk ben ik daardoor ook wel nieuwsgierig geworden!

Jurassic World Dominion

Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Zie hier de trailer!

Jurassic world dominion

essence Jurassic World Trend Edition

Mijn zusje gaat echt gek worden 😳 hoe leuk is deze make-up??!! En van Essence is altijd fijn en niet zo duur. Maar eerlijk waar, dit gaan we allemaal kopen! Ik kan hier echt mooie looks mee maken, en zij vindt het heerlijk om nu al met make-up te spelen. Ik denk dat zij net zo een beauty fan gaat worden als ik. Hieronder vindt je alles over de nieuwe lijn!

Welkom bij Jurassic World: de nieuwe Trend Edition van essence, die is geïnspireerd op de nieuwste film in de Jurassic World reeks. De film “Jurassic World Dominion” gaat juni 2022 in wereldpremière en op dat moment wordt ook de samenwerking met beautymerk essence gelanceerd voor Jurassic fans.

De essence Jurassic World Trend Edition heeft alles wat je wil voor een coole look – in een stijlvol op dinosaurussen geïnspireerd ontwerp. Deze Trend Edition bevat oogschaduw, mascara en highlighter, maar ook een lipstick, beautytools en een schattig armbandje. Hoor het gebrul!

Jurassic World eyeshadow palette

Het oogschaduwpalet bestaat uit 8 hooggepigmenteerde oogschaduws in perfect op elkaar afgestemde tinten. De kleuren zijn geïnspireerd op de locatie van de film, het eiland Isla Nublar en het palet heeft groene, gouden, bruine en oranje tinten met matte, glinsterende en duo-chrome finishes. Met als extra blikvanger een dinosaurus voetafdruk op een aantal van de kleuren. De verpakking van het oogschaduwpalet trekt ook gegarandeerd de aandacht dankzij het dinosauruspatroon en de gouden T-rex-print.

Jurassic World I LOVE EXTREME limited crazy volume mascara

Een absolute beautyfavoriet: de I LOVE EXTREME crazy volume mascara is een must-have in deze Trend Edition. De essence bestseller komt in een gelimiteerd Jurassic World – ontwerp met glinsterende rosé-gouden verpakking en een dierlijk detail in de belettering. De werking? Precies zoals we het geweldig vinden! De extra grote plastic borstel bedekt elke individuele wimper met een diepzwarte textuur voor wimpers met spectaculair volume.

Jurassic World ph-reacting lip glow

Maak de look compleet met de Jurassic World ph-reacting lip glow! De textuur reageert op de natuurlijke pH-waarde van de lippen en geeft ze een zachtroze tint met een natuurlijke finish. Fijne gouden glansdeeltjes geven ook een zachte glans. De extra blikvanger: het ontwerp met een roze dinosauruspatroon en een T-rex-motief.

Jurassic World makeup sponge

Deze make-up spons ziet eruit als een dinosaurusei en is gemaakt van zacht materiaal – dus ideaal voor het aanbrengen en mengen van vloeibare of romige foundation- en concealertexturen. Dankzij de unieke vorm kun je gerichte accenten aanbrengen of de producten royaal aanbrengen op grotere delen van de huid.

Jurassic World bracelet

Deze coole armband is essentieel voor dinosaurus-experts en zij die dat willen worden. De verstelbare roze armband is voorzien van een schattige hanger in een rosé-goud design, in de vorm van een Velociraptor. Uniek als cadeau of om jezelf te trakteren.

Ben jij ook zo enthousiast geworden 🤩

 

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *