Gen-Z

Super fashionable in de jaren 90 comfy kleding style!

De jaren 90 zijn dit jaar weer helemaal terug! Een super comfy kleding style. Hoge losse broeken, een hoodie of een crop top en sneakers all the way. Lekker comfortabel, maar toch helemaal in stijl.

Mijn lievelings soort kleding is comfortabele kleding. Niet alleen omdat ik het lekker vind zitten, maar ook gewoon omdat ik het echt heel mooi vind. Bijvoorbeeld een grote hoodie met een broek vind ik echt mooi, of een groter blousje zodat het oversized zit. Comfi kleding kan je voor lekker thuis op de bank of je bed maar je kan het ook zo combineren dat je je comfi outfit er heel netjes uit ziet maar toch lekker zit.

Bijvoorbeeld een colbertje met een geplooide broek en een overhemd is heel netjes maar het zit niet strak dus je hebt nog wel dat comfi gevoel. Maar je hebt natuurlijk ook street wear en cybery2k of beetje 90s style en zo heb je veel meer. Het zit comfortabel maar het ziet er toch mooi uit. Ik bedoel natuurlijk niet je onesie (wat ook heel comfortabel zit).

Mensen denken snel als je zegt comfortabele kleding een lekkere grote trui en een joggingsbroek of een trainings pak maar dat is dus niet altijd het geval.  Ik hou van trainings pakken en Hoodies en sneakers. Bijvoorbeeld een Nike tech vest met een skinny jeans met Jordans vind ik echt leuk staan. Of nike tech pakken bij jongens vind ik ook heel mooi.

Ik draag ook het liefst sneakers, waarom? Omdat ik die het lekkerst vind zitten! Als het dan even kan wel Nikes!. De Jordans zijn favoriet, maar niet alleen bij mij want ze zijn altijd uitverkocht! De zwart witte Vans zijn tweede favoriet en draag ik vaak met een mom jeans en coltrui. 

Mijn vriendinnen gaan vaak met de fiets naar school en dragen van die mega warme gevoerde laarzen voor de regen. Op school staan er dan de UGG laarzen in hun kluisje. Die dragen ze dan lekker warm op school. Dus eigenlijk wil ik zelf nu ook van die laarzen kopen want ik heb altijd koude voeten! En wat is er meer 90’s dan de welbekende UGGs.

Wat draag jij graag? Ga je ook voor de comfy kleding style of juist helemaal niet?

Tip: Mocht je net als ik in je examenjaar zitten, lees dan even mijn blog over tips in het examenjaar!

 

 

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *