Is de Huishoudbeurs ook leuk voor kinderen?

Ik ging naar de Huishoudbeurs. Ja! Die gevreesde huisvrouwen beurs. Was het echt zo vreselijk, of heb ik stiekem toch wel de grootste lol gehad?

De Huishoudbeurs voor kinderen?

Nah nee dus he. Het is echt voor volwassenen. Ze lopen met duizend en 1 karretjes en het is bijna lachwekkend. Het grappigste vond ik nog de incontinentiebroekjes in de aanbieding. Ik wist niet eens wat incontinentiebroekjes waren! Dat zijn dus broekjes voor ouderen zodat ze gewoon rustig in hun broek kunnen plassen. Soort van luiers voor onze ouders.

Wat ik wel heel erg leuk vond was de eethoek! Alles wat nieuw is kun je daar proeven en testen, en ik heb zoveel gegeten. Oeral chocola, blikjes drinken en van die lekkere snacks. Ik deed ook nog mee met een wedstrijd van de Lidl, en won ik een hele grote boodschappentas vol. Mijn moeder blij natuurlijk. Ik ook want er zaten super lekkere koekjes en chips in. SCORE!.

De beauty hoek was mijn favoriet. Overal kon je makeovers krijgen, deden ze je haar en je makeup. Dat was echt erg leuk. Ik heb ook nog een paar oogschaduws gekocht (alles is sale daar!) en nog wat andere leuke dingetjes.
Nou check mijn video ik ben benieuwd wat je er van vind!

Liefs

Keira

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *