Gen-Z

Het is bijna zomervakantie: dit kun je doen!

Heerlijk! het is bijna zomervakantie! Maar…wat ga je doen? Niet iedereen gaat op vakantie en vaak verveel je je al snel en dat is natuurlijk niet de bedoeling . Je wilt natuurlijk je vrije tijd zo goed mogelijk besteden! Hier een paar leuke ideeën om te doen tijdens de vakantie.

Kamperen!

Wat is leuker dan kamperen met een groep vriendinnen? Gewoon vrij gaan en staan waar je wilt. Festivals opzoeken, tot laat bij het strand blijven hangen, op zoek naar mooie plekken voor de insta..

Uiteraard is hier een goede camper voor nodig, en die kun je vinden op dit camper deelplatform. Daar kun je van mensen privé (via het platform) een camper huren. Dit is wel een heel groene en zuinige manier om met campers om te gaan. Zij blij en jij blij! Er zijn verschillende maten campers met bijbehorende prijzen en regels. Zo zit er voor iedereen altijd wat bij. Op naar avontuur!

Zwemmen met vriendinnen/vrienden

Neem het initiatief en vraag je vrienden of vriendinnen om te gaan zwemmen! Neem wat lekkers mee en genoeg te drinken. Super gezellig om samen te gaan zwemmen en je word ook nog eens lekker bruin!

Organiseer een feestje

Roep al je vrienden & vriendinnen bij elkaar om lekker te feesten. Maak wat lekkere hapjes en koop genoeg frisdrank en let The party begin! Muziek is natuurlijk ook belangrijk en maakt het feest helemaal af.

Ga shoppen

Hoe heerlijk is het om op een mooie dag te gaan shoppen! leuke korte broekjes, jurkjes en topjes in overvloed en je komt lekker in de zomer mood . Als je er even klaar mee bent kun je even lekker op een terrasje gaan zitten en wat eten of drinken bestellen.

Doe een fotoshoot

Ga naar het stand of naar een andere mooie omgeving en ga leuke foto’s maken van jezelf of met je vrienden/vriendinnen! super leuk voor op je instagram/Facebook of snapchat!

Leuk ideetje met je vrienden!

Tip: Europa door met Interrail | de ultieme backpackers experience

Ga zelf ijsjes maken!

Een ijsje gaat er altijd wel in en je kunt heel veel verschillende soorten ijsjes maken! Heel makkelijk en lekker! hier zijn een paar ‘recepten’om ijsjes te maken:

Dit heb je nodig

VOOR 4 KIWI IJSJES

  • 3 groene kiwi’s
  • 2 tl honing
  • 75 ml water


VOOR 4 PERENIJSJES

  • 400 gram peer
  • Sap van 1 limoen
  • 2 tl honing


VOOR 4 AARDBEIENIJSJES

  • 400 gram aardbeien
  • sap van een halve limoen
  • 2 tl honing

En zo doe je het

KIWI IJSJES. Schil de kiwi en pureer met de staafmixer. Meng hier de honing en het water doorheen. De gepureerde kiwi is een vrij dikke massa van zichzelf, daarom voeg je een beetje water toe. De honing verzacht de zurigheid van de kiwi. Met kiwi gold zul je minder honing nodig hebben. Giet het kiwimengsel vervolgens in de vormpjes en laat een aantal uur in de vriezer opstijven.

PERENIJSJES. Voor je dit ijsje gaat maken: verwacht geen festini perenijsje! Daarvoor gaat er veel teveel peer in dit ijsje, in een festini zit maar 18% peer en veel extra toevoegingen. Schil de peer, verwijder het klokhuis en pureer met de staafmixer, meng met het sap van 1 limoen en twee theelepels honing. Giet het peermengsel in de ijsvormpjes en laat een aantal uur in de vriezer opstijven.

AARDBEIENIJSJES. 
Pureer de aardbeitjes en meng ze met het sap van een halve limoen en twee theelepels honing. Giet het aardbeimengsel in de ijsvormpjes en laat een aantal uur opstijven in de vriezer.

Fijne vakantie alvast!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *