Gen-Z

Hello Sunday: Where SPF meets skincare

Hello Sunday: Het jonge Spaanse SPF merk maakt in een razendsnel tempo naam. Na de introductie van het merk in Nederland nog geen jaar geleden, maakt het inmiddels deel uit van vele shelfies, and counting!

Hello Sunday SPF

Met de visie “where SPF meets skincare”, speelt Hello Sunday in op de trends met ultralichte formules die veelzijdige bescherming bieden; niet alleen tegen de zon, maar ook tegen alledaagse agressors als blue light en vervuiling. Naast de super cute packaging, is Hello Sunday ook betaalbaar, 100% vegan, oceaan vriendelijk en is 93,3% van de verpakking recyclebaar. Ontdek de 3 nieuwste lanceringen van je favoriete all year round SPF addiction!

100% vegan skincare

The Retouch One – Sun Face Mist: SPF 30

Deze face mist van Hello Sunday is perfect voor touch ups on-the-go. Het bijwerken van je zonnebescherming was nog nooit zo makkelijk. Deze lichte mist is ideaal om je huidbescherming opnieuw aan te brengen over make-up of voor wanneer je haast hebt. Schud, spray en blijf de hele dag beschermd! De spray beschermt je niet alleen tegen UV-straling, maar ook tegen infraroodstraling, vervuiling en blue light.

SPF coucou

The Recovery One – Moisturising Glow Face Mask

Breng je huid weer tot leven met dit herstellende gel gezichtsmasker! Nadat je huid zich de hele dag heeft beschermd tegen externe invloeden, kan het wel wat extra liefde gebruiken. Dit masker zorgt voor een gezonde glow door de mix van huid regenerende CICA en kalmerende Haver Probiotica. De shot Vitamine D verzacht en verheldert de huid.Hello Sunday skincare

The One For Your Eyes – Mineral Eye Cream: SPF 50

Een SPF 50 met 100% minerale filters voor rondom de ogen. Een rijke mix van gehydroliseerde proteïnen en biomimetische peptiden om de oogcontouren te verstevigen, te liften en te laten stralen. Én doordrenkt met microbioom-vriendelijke havermout prebiotica om te hydrateren, kalmeren en verlichten.

Hello Sunday SPF

Meer over skincare:

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *