Beauty

Get your glow up voor de eerste schooldag!

Back to school! Heb je genoten van de vakantie? Tijd om nu na te denken over die eerste schooldag: wat ga ik aan trekken? Hoe ga ik me haar doen? Is me tas wel mooi? Heb ik wel leuke sieraadjes die bij me outfit passen? En het belangrijkste heb ik een glowup gehad???

Hoe zie ik er leuk uit zien op me eerste schooldag?

Iedereen wilt er natuurlijk wel leuk uit zien op zijn eerste schooldag althans ik wel, Maar hoe ga ik daarvoor zorgen? Hier een paar tips die misschien wel handig zijn

 1. Clear skin.
  Ik had vorig jaar erg last van acne dus ik ga deze zomer zorgen voor een goede huid. Goed schoonmaken, gezond eten, en weinig tot geen make-up. Tip: 6 Tips voor een gezonde tienerhuid
 2. Zelfverzekerd in je schoenen staan: dat geeft je ook al echt een Glow! Het is misschien wel 1 van de moeilijkste dingen van dit lijstje maar WE got this!
 3. De perfecte outfit: wat trek ik nou aan? Trek iets aan waar jij je echt lekker in voelt? Waar je echt van denkt “dit ben ik, hier voel ik me fijn in!” En hoe ga je dat vinden? Ik vind persoonlijk de Zara een hele fijne winkel dus ik ga mijn outfit daar uitzoeken omdat ik al bijna zeker weet dat ik daar iets leuks ga vinden waar ik me fijn in ga voelen.
 4. De perfecte tas. Hoe vind ik een tas waar alles in past en ook nog mooi is? Ik heb de perfecte laptoptas gevonden op Brandfield. Ik was op zoek naar een zwarte laptoptas waar veel in paste en toen kwam ik op deze van Liu-Jo en wauw ik vind hem echt fijn! En als je opzoek bent naar een andere tas en je weet niet waar je moet kijken zou ik echt een kijkje nemen op die site.
 5. Ik hou der van om mezelf op te maken en er verzorgd uit te zien. Hoe ga ik dat makkelijker maken voor mezelf als school weer gaat beginnen en me snel moet klaarmaken? Ik ga een paar dagen voor school begint even naar een browsalon zodat ze mijn wenkbrauwen al mooi hebben geëpileerd en hoef ik niet zoveel tijd uit te geven aan mijn wenkbrauwen.Bij mij loopt mascara altijd uit en ik vind het gewoon niet fijn en elke ochtend wimpers opplakken heb ik echt geen tijd voor dus een paar dagen van te voren ga ik ook wimper extensions laten zetten of ze laten verven. Het is misschien niet heel goedkoop maar het scheelt wel heel veel tijd! En zo hou je ook nog wat tijd over in de ochtend!

  eerste schooldag

 6. Ik hou van sieraadjes het geeft je outfit altijd nog net iets meer. Dat kan een basic outfit net iets leuker maken. Ik heb pas tweede gaatjes laten zetten, en kan dus nu aan beide kanten 2 oorbellen dragen. Ik heb super mooie ringetjes, en knopjes.
 7. Hoe ga ik me haar doen, gaat het er dan wel verzorgd en mooi uit zien? Iedere ochtend vraag ik mezelf dat weer af ga ik me haar doen en weer 40 minuten bezig zijn of doe ik me haar vast en lijk ik 12? Misschien is het een struggle voor mensen met krullen maar misschien kan dit helpen ieder jaar ga ik een paar dagen voor dat school begint naar de kapper en neem ik iets leuks, iets anders en dat kan echt helpen voor je eerste dag dat je haar leuk zit en verzorgd!
 8. Zorg dat je genoeg schriften en pennen hebt en echt een goede agenda daar ga je al heel ver mee komen. Ik hou zelf heel veel van dingen marken het is echt handig dus goede markers zijn ook echt fijn! Pak je tas in de avond van te voren, net als je kleding. Dat scheelt dat je de volgende dag dan niet van alles bent vergeten!

Als je naar de eerste gaat veel succes!

You got this!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *