DISCLAIMER

Belangrijk om even te lezen:

De content op dit blog is puur informatief en entertainment. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.

LET OP: bepaalde diensten en producten zijn voor 18 jaar en ouder, ben je jonger dan zijn die niet voor jou. Ben je wel 18+ gebruik dan nog steeds je hersenen. Daar zijn wij niet verantwoordelijk voor, maar jij zelf.

Op fabulouslifeofateenager.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate* links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon mensen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press.

Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

* affiliate marketing op dit blog is o.a. via Linkpizza, booking.com, bol.com, stylelink, tradetracker, prozis