Gen-Z

Deze twee festivals en de castingcall mag je niet missen!

Een tijdje terug was ik al naar het Tina Festival voor mijn verjaardag, en dat was zo leuk! Ik ging met mijn vriendin Chloé op uitnodiging van mijn moeder en vriendin hun blogs. Hadden wij even mazzel! Dit jaar is hij weer en ga ik ook!!

Het Tina Festival

Kijk hier een video van vorig jaar:

En op deze video zie je bijvoorbeeld hoe ik Meisje Djamilla ontmoet!

Ik was toen zwaar fan van haar, en voor haar moest ik dus ook 3 uur in de rij staan ofzo. Helaas kon ik niet meer Beautynezz ontmoeten, want haar rijen waren 10x langer nog. Wel zag ik Tessa en Furtjuh bijvoorbeeld. Dit jaar komen Bibi, Lisa en Lena en Sarah en Julia. Wie er nog meer komen en welke workshops er zijn is nog een verrassing.
Het festival is in Duinrell dus je kan ook nog eens in alle attracties! Echt mega leuk.

SPANNEND! Ik ga mijn IBF ontmoeten!

Via Instagram heb ik al een tijdje contact met een heel leuk meisje, en op het Tina Festival gaan wij eindelijk een keer ontmoeten. We wonen heel erg ver bij elkaar vandaan, dus helaas kan het gewoon echt niet eerder. Het Tine festival is ook pas in september rond mijn verjaardag!

Het grootse outdoor gaming evenement van Nederland!

Laat jij je PC of gameconsole met tegenzin thuis als je op vakantie gaat? Dat is niet nodig tijdens CampZone, dat plaatsvindt van 27 juli tot en met 6 augustus in Kronenberg. Tijdens dit evenement kun je jouw favoriete games samen met je (nieuwe) vrienden en tegen elkaar spelen, maar er is meer! Het vakantiepark van CampZone biedt ook cosplay competities, allerlei outdoor activiteiten, gezellige kampvuren en meer. Met het uitgebreide programma dat CampZone heeft samengesteld hoeft niemand zich te vervelen!

CampZone onthult een uitgebreid programma met games en veel andere activiteiten. Natuurlijk mogen de populairste games van het moment niet ontbreken, zo kun je onder andere Fortnite, HearthStone, PlayerUnknown’s Battlegrounds, League of Legends, Rocket League en Overwatch spelen, maar ook Guitar Hero, Mario Tennis, Super Smash Bros. Melee en Formula 1.

Nieuw bij CampZone is een activiteit waar deelnemers in games van verschillende genres een beste score of tijd neerzetten. Op de laatste CampZone-dag wordt onthuld wie zich de beste allround gamer van het toernooi mag noemen. Er zal gespeeld worden op gaming PC’s, retroconsoles en arcadekasten die door het Nationaal Videogame Museum beschikbaar zijn gesteld. Naast gamen kunnen de voeten van de vloer tijdens de gezellige Zeroes party, kun je je in een opgeblazen bol hijsen voor een potje bubble soccer, aan de slag met real life Duck Hunt en nog veel meer.(persbericht)

Casting Call!!

Ik mag soms wat modellenopdrachten doen. Dat vind ik erg leuk. Ook denk ik om hieraan mee te doen? Wat denk jij?

GROOTSE CASTING VAN NEDERLAND OOIT GEOPEND:

LELIJKE (EN MOOIE) KINDEREN GEZOCHT VOOR DE CLUB VAN LELIJKE KINDEREN

Heb je altijd al eens met bekende acteurs in een film willen spelen? En ben je de gelukkige eigenaar van een prachtig stel flaporen, vrolijke sproeten, enorme pluizebol, beugelbekkie, een heel saai of juist een mooi gezicht? Dan is De Club van Lelijke Kinderen op zoek naar jou! Vanaf vandaag kunnen kinderen van alle leeftijden deelnemen aan de grootste open online casting die ooit in Nederland is georganiseerd. Iedereen mag auditie doen voor de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. Zoeken ze dan alleen lelijke kinderen?

“Wat is lelijk? Volgens ons is iedereen is lelijk op zijn eigen manier en is dat juist iets om trots op te zijn! Daarom mag iedereen auditie doen. Mooi of lelijk. Tenminste, als je nog kind bent”, aldus Casper Eskes van producent Umami Media.

Voor de film wordt gezocht naar honderden kinderen van alle leeftijden voor zowel de hoofdrollen als bijrollen. De casting is extra bijzonder omdat het voor de eerste keer is dat je dit zelf vanuit huis kunt doen. Auditie doen doe je via www.declubvanlelijkekinderen.nl door drie speciale opdrachten uit te voeren. Eerdere acteerervaring is niet nodig, en het is natuurlijk helemaal gratis. De volwassen cast van de film wordt binnenkort bekend gemaakt. De opnames gaan dit najaar van start, vanaf 9 oktober 2019 draait De Club van Lelijke Kinderen in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *