Gen-Z

De wereld staat voor je open!

Het lijkt wel alsof het tegenwoordig een stuk makkelijk is geworden om de hele wereld over te reizen. Of is het misschien zo dat mensen heden ten dage minder bang zijn geworden om onbekende plekken op de wereld te ontdekken? Wat het ook is, er is zoveel moois te zien op onze planeet dat het eigenlijk jammer is om alleen maar elk jaar naar dezelfde camping af te reizen, terwijl je voor een hele redelijke prijs ook iets nieuws kunt vinden.

Laat je vertrouwde vakantiestekkie toch eens achter


Je kent het wel: je ouders stellen voor dat jullie dit jaar weer lekker met zijn allen op vakantie gaan… op dezelfde plek als alle voorgaande jaren. Natuurlijk is dat ook wel weer gezellig, maar misschien wil jij eindelijk wel eens een keer wat anders zien. Per slot van rekening zijn er heel wat landen te ontdekken! We raden je dan aan om gewoon eens een beetje rond te snuffelen in reisblogs om inspiratie op te doen. Zoek een plek op de wereld die je aanspreekt en kijk dan gewoon even hoeveel het kost om daarheen te gaan. Er zijn altijd wel mooie aanbiedingen te vinden voor de reis van je leven.

Hoe vind jij de ideale vakantiebestemming?


Er zijn verschillende manieren om jouw ideale vakantiebestemming eens te vinden. Misschien is er wel een land waar je al lang van droomt. Dan is het probleem eigenlijk al opgelost. Maar als je het moeilijker vindt om te kiezen zijn er gelukkig heel wat verschillende plekken waar je heen kunt gaan. Je zou bijvoorbeeld eens wat afleveringen van 3 Op Reis kunnen bekijken. De makers van dit programma reizen de hele wereld over om jou inspiratie te geven. Of loop eens een bibliotheek binnen om hier in de ruime hoeveelheid boeken over verre bestemmingen te bekijken wat je leuk vindt.

Je hoeft niet zo ver weg om te kunnen genieten
Je hoeft helemaal niet naar de andere kant van de wereld om iets unieks te kunnen ontdekken. In Nederland zijn alleen al heel wat mooie plekken en ook in de rest van Europa vind je prachtige steden, natuurgebieden en eilanden. Neem bijvoorbeeld Ibiza, Kroatie of Italie, allemaal plekken waar voor iedereen wel iets van hun gading te vinden is. En je vindt zoveel informatie op Internet dat je daar ook helemaal niet onvoorbereid naartoe hoeft. Kijk anders gewoon eens een filmpje op YouTube over een bepaalde locatie om daar alvast een hele goede indruk over te krijgen.

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *