Ben jij ook altijd zo dol op planners? Niet alleen in een saaie schoolagenda, maar vooral om creatief zelf aan de slag te gaan met een planner of bullet journal. In dit artikel deel ik graag de leukste planners en bullet journals met je, waar jij heerlijk in kunt gaan schrijven en plannen. Lees je mee?

Maak zelf een bullet journal

Bullet journals kun je heel gemakkelijk zelf maken. Tegenwoordig vind je in iedere boekhandel en zelfs in winkels als de Kruidvat en Action handige tools om zelf een bullet journal te maken. Wat heb je nodig? Een bullet journal of notitieboekje en een hoop leuke stationery zoals washi tape, stickers en mooie pennen en stiften. Je kunt hier zelf je creativiteit op los laten. Maak mooie tabellen, sierlijke teksten en plak er wat leuke stickers bij. Inspiratie op doen? Kijk eens op Pinterest of Youtube, er staan genoeg voorbeelden op!

Mascha planner

Je kent vast Mascha van Beautygloss en Vloggloss wel, één van de bekendste Youtubers van Nederland. Mascha heeft een tijdje terug haar eigen planner ontworpen, welke online verkrijgbaar is. De planner ziet eruit als een agenda, maar heeft geen data erin staan. Hierdoor kun je zelf invullen wanneer je begint en zit je dus niet vast aan bijvoorbeeld een nieuw schooljaar. Daarnaast zitten er ook o.a. leuke stickers in, zodat jij de planner helemaal zelf af kunt maken. Leuk toch?

BrainBoost planner

De BrainBoost planner is ontworpen door Tim Hofman, bekend van o.a. verschillende televisieprogramma’s. De planner is gericht op de middelbare scholier. Je kunt hier dus niet alleen je huiswerk en toetsen in plannen, maar ook bijvoorbeeld je sport, afspraakjes en feestjes. Daarnaast staan er ook leuke tips in om beter te leren. Perfect om ieder schooljaar tot een succes te maken!

Heb jij een planner of bullet journal?

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl