Bikini trends

 


Ben je op zoek naar een leuke nieuwe bikini om deze zomer te dragen naar het zwembad of misschien wel om mee te nemen op vakantie? Of heb je al een bikini, maar wil je er nog eentje bij hebben om mee af te kunnen wisselen? Met deze bikini trends van 2022 ben je helemaal klaar voor hot girl summer!

1. Felle kleurtjes

In de zomer doen felle kleurtjes het altijd goed. Zowel bij kleding als bij bikinis zijn flashy kleuren helemaal trending. Kies bijvoorbeeld voor een leuke roze bikini, ga voor oranje of kies eens wat anders en ga voor de trendkleur paars. Het voordeel van felle kleurtjes is dat ze je bruine kleurtje benadrukken wanneer je lekker in de zon ligt. Ook ziet het er natuurlijk heel vrolijk en zomers uit. Zelf slaag ik altijd heel goed bij LASCANA. Ze hebben daar ook mix en match waardoor je niet stiekem maten hoeft om te wisselen in een pashokje maar gewoon de juiste maat van alles meteen kunt uitzoeken. 

2. Bloemenmotief

Al jaren is en blijft het leuk: een bloemenmotief op je bikini. Deze prints lopen heel erg uiteen en je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Hawaii printje met wat grotere bloemen erin verwerkt. Ook kun je het wat subtieler aanpakken en kiezen voor een romantisch bloemenprintje met daarin kleinere bloemetjes. Bij elke keuze sta je er gegarandeerd insta ready op!

3. Animal print

Trending deze zomer is de animal print. Hadden we het voorheen met name alleen over de leopard printjes, zijn nu ook de zebra print en de slangenprint helemaal leuk! Varieer er lekker op los, want dit soort bikinis komen niet alleen in de animal printjes terug, maar hebben ook allemaal verschillende kleurtjes. Superleuk en lekker afwisselend dus! Het grote voordeel hiervan is dat de printjes niet meteen in het oog springen, maar er toch zijn. Handig voor als je het nog wat too much vindt.

4. Asymmetrisch

Ken jij de asymmetrische bikinis al? Je ziet het tegenwoordig heel veel en het lijkt echt een nieuwe trend te worden. Met een asymmetrische bikini wordt een bikinitopje bedoeld dat niet helemaal symmetrisch is. Zo kun je bijvoorbeeld een one shoulder hebben of bandjes die wat scheef lopen. Het ziet er op het begin misschien een beetje gekkig uit, maar het is trending!

5. Hoge broekjes

Heel fijn vinden wij de hoge broekjes trend. Deze bikinis zijn niet alleen bedoeld om een buikje mee te bedekken, maar ook gewoon omdat het superleuk staat. Een hoog broekje zit heel fijn en comfortabel en kun je overigens heel makkelijk combineren met elk topje dat je maar wilt. Of je nu voor een bandeau topje gaat, voor een halter top of een triangel topje. Het kan dus fijn allemaal!

Ben jij al helemaal klaar voor hot girl summer met deze bikini trends van 2022?

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl