Hoii, Ik ben naar de premiere van brugklas geweest, en de film was heel leuk! Ik kijk zelf persoonlijk altijd Brugklas de serie want ik ga zelf ook naar de brugklas binnenkort. Brugklas is een van mijn lievelingsseries omdat er altijd wel iets herkenbaars in zit en iets grappigs of wat zieligs en dat maakt Brugklas zo leuk.

De premiere van Brugklas de film

De film premiere was in Utrecht bij Kinepolis. In samenwerking met Meiden magazine was er een roze loper. Je kreeg ook een zakje chips en in een plastic wijnglaasje zat wat te drinken. Er was een haar en make-up gedeelte waar je opgemaakt kon worden en je haar kon laten doen. ook kon je er leuke sieraadjes kopen en allerlei andere dingen. Heel gezellig sfeertje hing er.

Erg leuk was hoe de kaartjes voor de zitplaatsen meteen je entree was voor de wedstrijd. Je kon ze in een bakje doen, en daar werd later een winnaar uit getrokken. Gelukkig hadden wij niet van plaats uiteindelijk gewisseld want Chloe (mijn vriendin met wie ik daar was)had een hele vette tas gewonnen! Er werden wel 10 prijzen weggegeven dat was echt heel erg leuk gedaan. Helaas had ik zelf niks gewonnen hahaha

Aan het einde van de film kregen wij allemaal een leuke goodiebag met een bandana, Rituals lipstick, een blikje drinken, 2 Meiden Magazines en nog meer leuke dingetjes.

Ik kan niet wachten om ook naar de brugklas te gaan!

Ik was bij de film met Chloé en zij zit al in de brugklas. Als ik bij scholen ga kijken gaat ze altijd gezellig mee. Ik wil persoonlijk naar de ene school maar mijn ouders willen dat ik naar een andere school ga die ik niet zo leuk vind.. Maar ik doe er alles voor om toch naar die andere school mag. Toen ik een keer er langs reed toen ik nog zelfs in groep zes zat wou ik al naar die school toe. En in groep zeven ging ik daar kijken en toen dacht ik al IK WIL NAAR DEZE SCHOOL EN IK GA ER OOK ALLES MAAR DAN OOK ALLES VOOR DOEN. Ik vind die school zo leuk omdat als ik daar ben bij lesuren dat je zeg maar kan zien hoe het op die school is. De open lessen vond ik zo leuk zoals bij drama leer je hoe je een studio moet maken en acteerles natuurlijk. Bij drama zit ook een geluidstudio en dat je een radio scene gaat opnemen en hoe dat in zijn werk gaat en zo. Op de andere school is het wat rustiger, en hebben ze ook wel leuke dingen maar geen drama en ik ben een drama queen hahaha

Kijk je ons vlog hieronder nog even?

Had je mijn laatste blog over Brugklas al gelezen?