Dagboek van een puber

Ik ben Bridget de nieuwste blogger van Fabulous life of a teenager

Hoi, ik ben Bridget de nieuwste blogger van “Fabulous Life of a Teenager”. Ik zal mij hieronder even voorstellen!

Wie ben ik?

Hallo ik ben Bridget, ik ben 12 jaar en ben half Indonesische en half Nederlands dat komt doordat mijn vader Indonesische is en mijn moeder Nederlands is .

Mijn hobby’s zijn dansen en make-uppen dat is wat ik graag doe, ik draag vaak mascara en poeder en soms highlighter. Wat ik ook nog leuk vind is disco zwemmen met mijn allerbeste vriendinnen.

Mijn beste besties

Mijn beste vriendinnen zijn Keira Amber Sofia en Almina en Dewi, en nog veel meer maar dit zijn mijn beste besties. Keira is een schat en mijn beste vriendin omdat het altijd leuk met haar is en heel behulpzaam is. Ze is altijd gezellig we nemen het altijd voor elkaar op. Amber en ik hebben nog nooit ruzie gehad om dingetjes. Ik ken amber sinds ik 0 ben en ik ben heel blij met haar.  Sofia is een meisje die ik sinds groep 7 leer kennen in die korte tijd is zij mijn bestfriend geworden en ik ben heel blij met haar. Almina zij is gewoon mijn schat het is altijd leuk met haar en altijd gezellig en nog nooit ruzie met haar gemaakt en ik ken haar sinds groep 7 en ze is heel belangrijk voor mij geworden. Dewi ja wat kan ik er over zeggen ik ken haar sinds groep 1-2 het is altijd leuk en grappig met haar en ze blijft altijd in mijn hart. We gaan na de zomervakantie naar de zelfde middelbare school en zelfde niveau en dat vind ik echt super leuk!Fabulous life of a teenager

Nog meer over mij..

Mijn lievelingseten is witlof, andijvie en nog veel meer maar dat is te veel om op te noemen. Het eten wat ik minder lekker vind zijn zowel rode bieten en nasi. Van snoep lust ik geen drop of caramel, maar wat ik nou wel lekker vind aan snoep is chips.

Wat zijn mijn lievelingskleuren? mijn lievelingskleuren zijn paars blauw  rood roze en aqua blauw groenig.

En o ja het belangrijkste is vind ik dat iedereen evenveel recht heeft. Dat iedereen evenveel aandacht moet krijgen waar dan ook.

Waarom heb ik een blog? ik wil graag bloggen om mensen te interesseren met weetjes proefjes en nog veel meer.

 

 

One comment on “Ik ben Bridget de nieuwste blogger van Fabulous life of a teenager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *