Hi! Welkom op Fabulous Life of a Teenager! Ik ben super enthousiast om mee te doen met deze moederdag blog hop met wel 29 winacties om zo alle moeders van Nederland in het zonnetje te zetten!Doe je mee?

Hoi, ik ben Keira!

Je zal wel denken, wat doe ik nou op een tienerblog als je hier via de bloghop bent? Maar mijn moeder vertelde erover, en het leek mij leuk om mee te doen. En hey wie weet sturen jullie je pubers ook deze kant op? Misschien ook voor jou leuk om te lezen hoe het werkt in het hoofd van een tiener?

En daar gaat fabulouslifeofateenager.nl over. Alles wat ons bezig houd. We doen deze site met zijn tweeën (Sam en ik) maar we hebben ook nog af en toe andere meisjes die leuke dingen schrijven als bijvoorbeeld Aniek. Wij zijn in de leeftijd van 12 tot 16 jaar, dus je vind veel over de middelbare school, feestjes, make-up, maar ook bijvoorbeeld over je eerste scooter.

Waarom mijn moeder de allerliefste is?

Mijn moeder is soms net als een beste vriendin. Ze is er altijd voor mij, en ik kan echt alles met haar delen. Ik kan met haar lachen, maar zeker ook huilen. Als er iets is weet ze precies hoe ze met mij om moet gaan.

Ook al ben ik sjagrijnig, boos, maak ik ruzie, ze heeft altijd wel een oplossing. Ze heeft natuurlijk een mooie dochter gemaakt (nee, grapje). Ze houd heel veel van mij, en laat dat soms op momenten merken dat ik liever heb dat niemand dat ziet. Maar dat hoort wel weer bij haar. Ze is heel slecht met interieur, maar volgens haar komt het huis nog wel in orde. Ze heeft wel eens een kort lontje en luistert naar papa op momenten dat ik dat dus echt niet wil want dan krijg ik mijn zin niet hahaha.

Ik mag overal heen, maar ik moet wel altijd heel vroeg thuis zijn. Niet eens als het donker is. Dan doet ze net alsof ik 2 ben. Maar ik zou haar toch niet ruilen voor een andere moeder hoor!

Winnen!

ziaja goatsmilk

Mijn moeder is dol op Ziaja. Het is een heel zacht voor de huid merk, en heeft nu dus een geitenmelk lijn. Klinkt goor, maar het is synthetische geitenmelk. Dus dan valt het weer mee. Ik heb het zelf geprobeerd en de bodylotion is goddelijk. Echt je krijgt er zo een zacht babyhuidje van!

Ik geef dus de bodylotion, een serum en een scrub weg. Voor jezelf, of misschien voor jouw eigen moeder. Altijd leuk toch?

Als het goed is ben je hier via Ona Paloma, zij is mama van een meisje en krijgt er nog 1 bij. Gefeliciteerd!! Ik stuur je weer door naar Mary Lou, zij is een goede vriendin toevallig van mijn moeder en een hele gezellige mamablogger

Succes met de winactie, ik hoop dat jullie allemaal mee doen!

Oh ja, ik zou het leuk vinden als je een leuke reactie hieronder of op Facebook achterlaat. Jij (of als je een kind hebt tussen 10 en 16) mag mij volgen op Instagram, maar hoeft niet perse hoor (of als je een leuke zoon hebt dan wel hahaha)!

Groetjes van Keira!