Voor deze blog mocht ik Bio Oil testen en geef ik mijn mening over het product. Bio oil word het wondermiddeltje genoemd tegen littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Heb jij er al eens van gehoord?

                          Wat is bio oil?

Bio oil is een olie van een combinatie van plantenextracten en vitamines. Op de verpakking staat dat het Littekens, huidstriemen en pigmentvlekken worden verminderd bij het gebruik van bio oil. Ook is het goed voor een verouderde huid en een uitgedroogde huid. Bio oil is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen vanaf €9,15,- voor 60 ml. 

                 Mijn ervaring met bio oil

Ikzelf heb een gecombineerde huid met hier een daar wat puistjes en littekens. Ik heb al veel producten geprobeerd om van de puistjes en littekens af te komen maar tot nu toe heeft er nog niet veel geholpen.

Op de verpakking van het bio oil staat dat zichtbaar resultaat pas te zien is na ongeveer 3 maanden dus je hebt wel even geduld nodig. Ik doe elke ochtend een paar druppeltjes olie om mijn gezicht en masseer het in .De olie trekt snel in en voelt niet extreem vettig aan.

                    Werkt bio oil nou echt?

Bio oil heeft zeker mijn huid verbeterd! Ik heb hier en daar nogsteeds wat last van puistjes maar mijn littekens zijn enorm verminderd. Ook is mijn huid minder droog en voelt het lekker zacht aan na het gebruik van de olie. Het is wel belangrijk dat je de olie de tijd geeft om te werken want je komt natuurlijk niet binnen 1 week van je littekens, huidstriemen of pigmentvlekken af.

Ook heb ik de olie getest om mijn huidstriemen. Ik heb aardig wat huidstriemen over mijn lichaam doordat ik opeens flink ben gegroeid in de pubertijd. Ik heb elke avond voor het slapen wat bio olie op mijn huidstriemen ingesmeerd en de huidstriemen zijn zichtbaar verminderd maar niet weg. 

x aniek