Belangrijke Snapchat updates

Hey, SnapFam! We moeten effe babbelen over de nieuwe features die Snapchat heeft gedropt om onze safety levels naar the next level te tillen. Serieus, dit is een big deal, dus lees goed mee en ontdek hoe deze veranderingen ervoor zorgen dat we lekker veilig kunnen blijven chillen op Snapchat.

🔐 Chillen met Mate(n):

Laten we beginnen met de basics: we willen alleen kletsen met onze real homies, toch? Dus, voordat je met iemand kunt praten, moet je eerst een vriendschapsverzoek accepteren. Simpel gezegd, iemand moet je toestemming hebben voordat ze je kunnen bereiken.

Maar dat is niet alles! Als iemand je probeert te adden als friend, maar jullie hebben geen gezamenlijke vrienden of staan niet in je contactenlijst, krijg je een pop-up melding. Deze pop-up is als een reminder, zoiets van “He, ken je deze persoon wel echt?” Super handig om te checken voordat je nieuwe vrienden maakt.

En voor de extra veiligheidslagen, wordt het moeilijker voor randoms om jou toe te voegen. Nu moeten ze meer gemeenschappelijke vrienden met je hebben voordat ze je kunnen vinden. Dus, je blijft connecten met echte vrienden, geen strangers.

Geen zin om te lezen? Op YouTube staat de video met uitleg!

🚫 No More Foute Content:

We weten dat we geen ongepaste dingen willen zien, zoals uitbuiting of geweld, toch? Dus als iemand probeert dat soort rotzooi te delen, zeggen we ‘nope’ en knikkeren het eruit. Bye-bye, negatieve vibes!

En voor de doorzetters die blijven proberen stomme content te posten, hebben we iets nieuws: het “strike-systeem.” Dat betekent dat als je de regels blijft overtreden, je account wordt geband. Klaar mee, no second chances.

Belangrijke Snapchat updates voor een safer online journey!

📢 Stay Woke over Online Risico’s:

Online chillen kan soms tricky zijn, right? Daarom willen we je helpen. We hebben nieuwe content die uitlegt welke online risico’s er zijn, zoals catfishing of financiële afpersing. We geven je belangrijke info en hulpbronnen, dus als je ooit in de problemen komt, weet je wat je moet doen.

🤝 Link up met Offlimits:

In Nederland werkt Snapchat samen met Offlimits, een organisatie die zich inzet tegen online misbruik. Hun initiative HelpWanted is er om slachtoffers van online en offline misbruik te supporten. Ze verwijzen naar HelpWanted in de safety video, zodat je altijd weet waar je hulp kunt vinden.

Ze vinden het super belangrijk dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Ze zijn pumped over deze samenwerking met Snapchat en juichen het toe dat Snapchat extra stappen neemt om jou te beschermen. – Robbert Hoving, Directeur-bestuurder van Offlimits.

Dat was ‘m, SnapFam! Met deze updates blijven we safe en kunnen we ongestoord genieten van alles wat Snapchat te bieden heeft. Keep it real en stay safe online! 👻✌️

lees dit ook even:

Geschreven door

Sam

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡
Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl