Amerikaans snoep testen!

Voor een vlog mocht ik allerlei verschillende soorten Amerikaans snoep testen! Kijk je mee?

Hoe lekker ziet het er allemaal uit?? Nog een leuke tip is om de no bake mini oreo cheesecake met Milka chocola zelf te maken. Dat is een Super Amerikaans recept, de Amerikanen hebben de cheesecake toch wel uitgevonden.

Natuurlijk zijn ook de donuts niet uit Amerikaanse snoep lijst weg te denken. Lekker met suiker of een glaze. Wist je dat je deze ook vrij simpel zelf kunt maken? De glaze maak je van poedersuiker, kleurstof en een beetje water. Je kunt ook chocola smelten (au bain marie, dan doe je de chocola in een bakje, en dat bakje zet je weer in een laag pannetje met water wat zachtjes gekookt wordt). Voor de donuts kun je een kant en klare verpakking halen waar alle instructies op staan. Je kunt ook hier een lekker donut recept vinden als je het helemaal vanaf het eerste punt zelf wilt maken.

Amerikaans snoep testen met vlog en recepten
Amerikaans snoep testen met vlog en recepten

De reden dat ik zo dol ben op Amerikaans snoep is omdat het altijd zo heerlijk veel en overdreven is. Hier in Nederland zijn wij best nuchter met smaken, maar daar heb je gewoon van alles. Wat dacht je bijvoorbeeld van Snicker doodles? Dat zijn Snickers door de bloem, ei en weer bloem gehaald, en dan gefrituurd! Dat koop je daar op elke kermis. Oke, eerlijk is eerlijk, hier krijg ik wel spontaan pijn in mijn buik van, jij niet?

Ook een leuke tip is om een keer een Chinese toko in te lopen. Ze hebben daar best wel een flinke keuze aan Amerikaans snoep, maar ook allemaal aparte dingen uit China. Hier haal ik ook Kool Aid. Dat is limonade poeder in allerlei kleuren. Lekker om te drinken maar ook erg grappig om je haar in verschillende kleuren mee te verven! Wist je trouwens dat je je haar ook kunt verven met crêpepapier? Te leuk toch!

Het lekkerste Amerikaanse snoep!
Het lekkerste Amerikaanse snoep!

1 reactie op “Amerikaans snoep testen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *