7 Mode trends onder tieners
Fashion

7 Mode trends onder tieners

Tegenwoordig kan je jezelf steeds meer uiten in je kleding style zonder dat mensen er een mening over hebben. Super fijn natuurlijk! Maar wat is er nou in de mode? Hier heb ik 7 trends onder tieners bij elkaar gezocht!

Natuurlijk mag je dragen wat je wilt. Maar het is toch anders als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont of een dorpje bij Friesland. Ze kijken je toch aan. Zo draag ik meestal alleen mijn Nike trainingsbroek, skinny jeans of een biker shortje. Gecombineerd met een t-shirt. Niet heel origineel eigenlijk.

De meeste van ons dragen dan Nike’s of sandalen met sokken erin.  De Birkenstocks met sokken, of dat wij graag trainingsbroeken dragen vinden de meeste ouders een vreselijke trend. Het hoofd van mijn moeder als ik mijn mom jeans aan heb met sandalen en sokken. Volgens haar is dat precies de combinatie die haar generatie echt niet goed kan verwerken. Blijkbaar was dat vorige eeuw echt het ergste wat je aan kon doen. Ik vind zelf hun omgekeerde broeken mode toch echt veel raarder?

Hieronder vind je 7 trends onder tieners waar ik helemaal bij kan aansluiten!

 1. Geblokte, gestreepte en flared broeken
  Ikzelf ben gek op deze trend! De zachte flared broeken zijn net leggings, maar dan toch leuker. Je hebt ook de trainingsbroeken die op een nette broek lijken. Ideaal!
 2. Sokken in sandalen.
  Tja je houd er van of niet, maar lekker dat het zit! Vaak draag ik het met sportsandalen, maar ook wel met mijn Birkenstocks of de sandalen van Teva.
 3. Biker shorts
  Ze staan bij alles. Voor te sporten of juist met een crop top, biker boots en een oversized overhemd.
 4. Mom Jeans!
  Waarom onze moeders hier zo op haten snap ik niet. Wist je dat zij van die hele lage broeken droegen vroeger? Zo laag dat ze niet eens konden bukken normaal. Doe mij maar de mom jeans. Bovendien heb je daar een mooie kont in.
 5. Leren jasjes
  Deze vind ik zo leuk. Je kunt ze dragen op de mom jeans, maar ook op je sportbroek.
 6. Oversized overhemd
  Weer zo een item die eigenlijk in je wardrobe capsule hoort. Je draagt het als vestje als het wat frisser is, of over je biker shorts met een crop top zodat je er niet cheap uit ziet.
 7. Trainingsbroeken en hoodies
  Vanzelfsprekend toch? Zit altijd goed. Helemaal op sommige dagen van de maand wil ik niets liever aan.

Accessorize!

Wil je helemaal in de stijl blijven dan combineer je het met een oversized throw over jas van bijvoorbeeld Ellesse of Napapijri. Een goede bomber mag ook altijd. Verder de nagels netjes en het liefst lang. Grote oorringen en natuurlijk de grote rugtas want we moeten altijd zoveel mee nemen zoals deo, kauwgom en parfum!

Wat draag jij graag?

7 Mode trends onder tieners

Sam staat voor alle (anonieme) schrijvers tussen de 12 en 21 jaar hier op fabulouslifeofateenager.nl ♡ Wil jij ook hier schrijven (er zijn betaalde opties!) stuur dan een mail naar hello@fabulouslifeofateenager.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *